2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

176 بازدید | 10 پست

نمیدونم باید چیکار کنم

قلبم داره آتیش میگیره

مامانم یه ادمیه که با هرچی بابام کنار اومده و عاشقشه،فوق العاده ادم صادق و پاکیه و سرش به ما (منو خواهرام) و همسرش گرمه 

ولی بابام انگار از دماغ فیل افتاده و مامانمو در حد خودش نمیبینه

بماند که چقد تو خونه بداخلاقه و به همه چی گیر میده

خون کرده به جیگر هممون

وقتی مامانم باردار بود با بدترین شکل ممکن بهش خیانت کرد،یه عکسایی تو گوشیش پیدا کردیم من و مامانم که شرمم میشه بگم

امروز عصر هم رفته بودن بیرون من فقط خونه بودم گوشیش خونه بود راستش چون هیچ اعتمادی بهش ندارم تلگرامشو چک کردم تویه گروه صیغه یابی و ازدواج موقت عضو بود چن تا گروه دیگه ک همش زن و مرد از هرنوعی ک بگین داخلش بود و فیلمای پ.ورن میزاشتن

حالم انقد بده ک دارم خفه میشم

مامانم از این گروه صیغه یابی خبری نداره بنظرتون بهش بگم؟ چیکار کنم؟😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نه نه صادقانه بگم به تو مربوط نیست خودتو درگیر نکن . مادرت اگه خیانت پدرتو میتونست کاری کنه از اول طلاق میگرفت الان بهش بگی که پیرتر شه؟! توهم به هیچ عنوان به روی خودت نیار که از چشم پدرت حسابی میوفتی و اخرشم نتیجه ای نداره

من هم پدرم خیانتکاره حقیقتا خیلی زجر اوره ولی باید قبول کنی که پدر خوبی نداری خودتم درگیرش نکن چون کاری از دستمون بر نمیاد فقط به فکر مستقل شدن باش

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
عضو شدهپس جرا برا من بالا نمیاره

برامنم میومد

آخر رفتم اجازه ادد کردنمو بستم

نمیدونم کدوم مخاطبم عضو بود که همش منم ادد میشدم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
عضو شدهپس جرا برا من بالا نمیاره

دقیقا همینجور برای من هم خودش عضو کرده بود من خودم ترک کانال زدم یعنی هر جی میزدم باز میدیدم هست دیگه چندین روز پشت سر هم زدن تا ترک شد .

برای بعضیا نمیاره من تا تلگرام نصب کردم اورد بالا برام برای همسرمم اورد

منم پدرم خیانت میکنه چند ساله که میدونم و امسال بهش گفتم. بهونه های چرت و پرت گفت و اخرش انکار کرد ولی من میدونم هنوز باهاشه و ما براش مهم نیستیم. با اینکه دوسش دارم هیچوقت بخاطر اینکه منو و خواهرم رو از داشتن یه خانواده خوب و پدر خوب محروم کرد نمیبخشمش.  به مامانم هم چیزی نگفتم و نزاشتم بفهمه ولی واقعا حیف زندگی ما.... حیف من که برای بابام مهم نیستم