2777
2789
عنوان

توبه گرگ مرگه 🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 24 پست

نرید تو صفحش 

اینایی که میرن کامنت میزارن امام حسن مجتبی بدتر دارن به دیده شدنش دامن میزنن

نه گوش بدید نه صفحشو برید بی توجه باشید اونم از همین حرفا و فحشا داره درامد کسب میکنه

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

اره واقعا. بابا برو ده تا اهنگ مبتذل درست کن. چیکار داری اسم توبه و خدا و فلانو بیاری. ولی این عاقبت ...

دقیقا میدونی زشتیه یه سری کارا ریخته میشه و این خیلی بده

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساسی❌شاشی✅

😂

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
نرید تو صفحش اینایی که میرن کامنت میزارن امام حسن مجتبی بدتر دارن به دیده شدنش دامن میزنننه گوش بدید ...

دقیقا ویو خوردن و بالا رفتنش بخاطر محبوبیتش نیست بیشترش بخاطر منفور بودنشه

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
یه ادم مبتذل ک اسم خودشو گذاشته خواننده ولی چیزی جز شر و ور نمیخونه

دقیقا گلم خودش نزاشته افرادی که دنبالش میکنن معروفش کزدن بعضیا اونقدر لجن هستن که به پول و ثروت میرسن بخاطر منفعتشون یکبار مداااح میشن یکبار رپررر و...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

دقیقا میدونی زشتیه یه سری کارا ریخته میشه و این خیلی بده

مخصوصا برا نسل جدید. بیشرف میگه اهنگ توبه رو بدین بچه هاتون بگید ساسی اینو خوند توبه کرد. بچه گوشی دستشه اهنگا مبتذلتو نمیبینه خودش!؟ 

مخصوصا برا نسل جدید. بیشرف میگه اهنگ توبه رو بدین بچه هاتون بگید ساسی اینو خوند توبه کرد. بچه گوشی د ...

بیا بریم احسان خواجه امیری و چاووشی و یگانه گوش کنیم این چرت و پرتارو بشوره ببره

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

البته اینا همشم کار خودش نیست به نظرم

خط میگیرن اینایی که اونورن 👌 یادش میدن.

تهاجمه فرهنگیه دیگه

دشمن از این ابزارا استفاده میکنه

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

بیا بریم احسان خواجه امیری و چاووشی و یگانه گوش کنیم این چرت و پرتارو بشوره ببره

من کنسرت یگانه بودم بعد اهنگ مبتذل ساسیو شنیدم اونو شست 😂 ولی واقعا موسیقی و هنر ینی همونا ینی شادمهر نه این مبتذلا