2777
2789
عنوان

توبه گرگ مرگه 🤐

250 بازدید | 24 پست

ساسی رو میگم. واقعا آخه هر غلطی میخوای بکن چرا با خدا و امام شوخی میکنی. کی میشه بخوره تو کمرش. 🤐😵‍💫

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناهشو اون می‌بره کیفشو بقیه عجب

من نمیدونم زنش چجوری تحملش میکنه

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
این دیگه واقعا قشنگ نیست

چی قشنگ نیس

من فقط نگران سقوط فرهنگی‌ای هستم که در حال وقوعه😞

وای اصلا نمیتونم هضم کنم اخه زن این و شوهر اون چطو میتونن فاز روغنفکری بردارن و براشون مهم نباشه

احسنت 

من اگه آدم بی اعتقادیم بودم 

هیچ وقت توهین به مقدسات ادیان نمیکردم 

الخصوص خدا نکرده قرآن و ۱۴ معصوم .ع.

میرفتم‌سیه خودم . و تمام.

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

❌️توروخدا از ببخشید لجنییی که امیرکبیر بزرگ رو مسخره میکنه صحبت نکنین عوضی هارو معروف نکنین ❌️

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

اینکه با این چیزا بیای شوخی کنی

اره واقعا. بابا برو ده تا اهنگ مبتذل درست کن. چیکار داری اسم توبه و خدا و فلانو بیاری. ولی این عاقبتش خیلی بده. 

❌️توروخدا از ببخشید لجنییی که امیرکبیر بزرگ رو مسخره میکنه صحبت نکنین عوضی هارو معروف نکنین ❌️

یه ادم مبتذل ک اسم خودشو گذاشته خواننده ولی چیزی جز شر و ور نمیخونه