2777
2789

فک کنم همون مرکز ترک اعتیاد منظورتونه

اره تماس میگیری میان خونه میبرنش نگران بردنش نباش اونا خودشون کارشونو خوب بلدن . فقط یجوری هماهنگ کن ک بو نبره تا بیان

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏

اجباری فایده ای نداره اج میکنه هم بیاد بیرون میزنه

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اجباری فایده ای نداره اج میکنه هم بیاد بیرون میزنه

نه عزیزم اصلا اینطور نیس فقط بشرط اینکه تایم چند ماهه نگهش دارن نه اینکه فوری بیارنش بیرون.

اگه منزل ترک کردین باید تصمیم بگیرین سریع ک میخواین چیکا کنین، اگ هم برنگردین تمکین میگیرن ک نفقه صورت نگیره بهتون اجباری وجود هم نداره برای برگشت تون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نه عزیزم اصلا اینطور نیس فقط بشرط اینکه تایم چند ماهه نگهش دارن نه اینکه فوری بیارنش بیرون.

راست میگی شما ولی فقط هزینه میکنی باید خودش خاسته باشه بره کمپ بد بیاد بره جلسه راه دیگه ای هم نداره

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

راست میگی شما ولی فقط هزینه میکنی باید خودش خاسته باشه بره کمپ بد بیاد بره جلسه راه دیگه ای هم نداره

ابدا اینطور نیست چون ب عینه تو فامیلمون داشتیم فقط از ی خانواده ۴ تا از پسرا بزور و اجبار دادنشون مرکز ترک اعتیاد چند ماه موندن وقتی اومدن پاک پاک شدن و الان سالهاست ک ب اعتیاد فکر هم نمیکنن انگار ک هیچوقت اعتیاد نداشتن 

جلسه هم شاید فقط یک ماه بعد اینکه از مرکز اومدن بیرون رفتن ولی چون تایم موندنشون طولانی بود کامل از سرشون پرید و الان خودشون دارن لذت میبرم از پاکیشون و یجورایی حس آرامشی ک دارن و حاضر نیستن باهیچی عوض کنن.فک کن روزی ک انداختنشون مرکز با چ داد و قالی بردنشون اصلا حاضر ب رفتن نبودن ولی باید الانشونو ببینی

ابدا اینطور نیست چون ب عینه تو فامیلمون داشتیم فقط از ی خانواده ۴ تا از پسرا بزور و اجبار دادنشون مر ...

درسته احترام میزارم به حرفتون ولی از هر صد نفر یکی یا دوتا پاک میمونن شاید تایم بالا جواب بده ولی واسه بعضی ادما کینه و نفرت میشه 

درسته احترام میزارم به حرفتون ولی از هر صد نفر یکی یا دوتا پاک میمونن شاید تایم بالا جواب بده ولی وا ...

احتمالا تو اطرافیان شما اینطور بوده ولی من چون زیاد دیدم اطرافم خیلی امید دارم ب ترک معتادا.درصورتیکه قبلا اصلا امیدی نداشتم و یجورایی محال میدونستم .بنظرم بندرت تبدیل ب کینه میشه 

احتمالا تو اطرافیان شما اینطور بوده ولی من چون زیاد دیدم اطرافم خیلی امید دارم ب ترک معتادا.درصورتیک ...

خدا کمکه همه اون کسانی که تو عذاب هستن بکنه سخته انشاالله درست میشه

خدا کمکه همه اون کسانی که تو عذاب هستن بکنه سخته انشاالله درست میشه

از صمیم قلبم آرزوی میکنم همه معتادا ترک کنن هم خودشون هم خانواده هاشون ب آرامش برسن 

از صمیم قلبم آرزوی میکنم همه معتادا ترک کنن هم خودشون هم خانواده هاشون ب آرامش برسن

امین