2777
2789
باهم حدیث گفته شده از پیامبر که گفتن برای راحتی میسه باهم‌خوندالبته منظورم ظهر و عصر. و مغرب و عشاء ...

منم باهم میخونم

ولی فک کردم اسی منظورش اینه با همسرمون با هم میخونیم یا جدا😅

نماز صبح با هم میخونیم خیلی حس خوبیه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما جدا می خونید

بله

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

چند وقته که اینطوری می خونید

دقیق نمیدونم فکر کنم تقریبا یکسال

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

من قبل از ماه رمضان جدا می خوندم اما الان تنبل شدم باهم می خونم یعنی گناه می کنم

من کلیپ دیده بودم تاجایی که یادم میاد می‌گفت عیبی نداره باهم بخونن اما اونجوری ثوابش بیشتره من بخوام مهمونی عروسی بزم باهم میخونم

میشه خصوصی پیام بدم بهتون

بفرمایید