2789
اوتیسم یک نوع اختلاله ، و معمولا در کودکی معلوم میشه ، اگه بچتون به نور حساسه ، و کسی بهش دست بزنه خ ...

هیچ ازمایشی تو جهان نیست که اتیسم رو تشخیص بده اتیسم فقط مجموعه ای از حالات روحی کودک براثر استرس محیطی هست که بیشتر با صوت و تصویر که در محیط هست ایجاد میشه یا خانه هایه پراسترس 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه منم چهارده ماهشه چهارتا کلمه میگه خیلی نگرانم ، باید چنتا کلمه بگن ؟

اگه بچتون تلوزیون و گوشی میبینه یا شما استفاده میکنید و اون میشنوه باید نگران باشید و کتاب خوانی و اموزش زیاد به کودک هم کار خيلی اشتباهیه فقط عادی با بچه مکاامه ی روزانه داشته باشید خیلی زود حرف میاد .اهنگم نباید بزارید یا استفاده از اسباب بازی هایه موزیکال به شدت بد هست.

۲/۵سالشه خیلی حرف نمیزنه ، فقط اسما رو میگه همین،خیلی پرخاشگره کتک میزنه😂غذا نمیخوره

خواهرزادتون گوشی و تلوزیون میبینه حتما.چون اینایی که گفتید از علائم بچه ای هست که تلوزیون و گوشی میبینه اگه هست به خواهرت بگو قطع کنه و اینکه اهنگم نزارید براش یا کتاب خونی زیاد اینا باعث میشه حرف نیاد و پرخاشگر بشه چون ریشه ی پرخاش از استرسه .

خواهرزادتون گوشی و تلوزیون میبینه حتما.چون اینایی که گفتید از علائم بچه ای هست که تلوزیون و گوشی میب ...

اره از نوزادی میذاشت جلوی تلوزیون و گوشی میداد دستش انگار چه هنریه

الان خودش عاشق باب اسفنجیه فیلمش و هی میبینه  همون باب اسفنجی دیوونه رو مغز خیلی تاثیر میذاره 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اره از نوزادی میذاشت جلوی تلوزیون و گوشی میداد دستش انگار چه هنریهالان خودش عاشق باب اسفنجیه فیلمش و ...

اره عزیزم بهش بگو ویس هایه خانم دکتر ولا موسوی رو تو گوگل سرچ کنه و گوش کنه و روزه ی الکترونیک بگیره بچش خوب میشه حتی بدغذاییش