2777
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 60 پست
شانس بدشون؟! نه شانس نیست عزیزم شما نمیتونی بری شب تا صبح تو جنگل آمازون بمونی بعد انتظار داشته باشی ...

من چیزی از بچه نگرفتم مادرش رفت با دوست پسرش و دارو ندارشونو برد اینم به باباش میگفت زن بگیر تا کم وبال گردن اینو اون باشم تو میری سر کار بقیه اذیتم میکنن اینم اومد منو گرفت منم نمیخواستم زنش شم برادرام باهاش معامله کردن و منو بهش دادن بزور واین شد که من وارد زندگیشون شدم و یک ماه بعد گفتم طلاق میخوام مهریه مم حلالت هیچی نمیخوام ولی طلاقم نداد 

نظرشمام محترمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چیزی از بچه نگرفتم مادرش رفت با دوست پسرش و دارو ندارشونو برد اینم به باباش میگفت زن بگیر تا کم و ...

من که گفتم بلانسبت شما عزیزم

بعدم نگید برادرام معامله کردن انقدر از این جور حرفا بدم میاد

یعنی برادرتون تو سفره‌ی عقد جاتون بله گفتن؟؟ یا شما؟؟! پس دیگه نگید برادرام و...

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

من چیزی از بچه نگرفتم مادرش رفت با دوست پسرش و دارو ندارشونو برد اینم به باباش میگفت زن بگیر تا کم و ...

خب مهرتو بزار اجرا تا حالش جا بیاد

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

چه جالب بچهای من هم دوقلو هستنتو شهر عریب دست تنها توکرونا بزرگ کردممیدید هر دو با هم گریه میکنن ولی ...

من تو این دوسال یکبار نشد برای بچه هام یه بسکویت بخره همه خوراکی برای خودش میخرید جلو چشمم کوفت میکرد وبچه های من گریه میکردن اگه یه لحظه میرفتم دسشویی تا برگشتم کتکشون میزد حمام میرفتم همینطور کلا از بچه هام بدش میاد چون با اومدنشون پدرش دیگه اون توجه قبل وبهش نداره بعدم خودش الان مرد هستش بچه نیست که دنبال توجه بیش از حد پدرشه آدم تعجب میکنه ازش فرزند طلاق همینه بعد بشدت تنبل بشدت تنبل بشدت خدا نصیب هیچ کسی نکنه از تنبلی رو دست همه بلندشده

نظرشمام محترمه

خب مهرتو بزار اجرا تا حالش جا بیاد

دوتا دختر ازش دارم دیگه نمیتونم طلاق بگیرم گاهی گفتم طلاقم بده بچه هامم ببرم ولی بچه هارو گروگان گرفته میگه طلاقت میدم بچه بهت نمیدم مثل زن قبلیم برو بدون بچه منم جونمو بگیر اما بچه هامو ازم نگیر بشدت بهشون وابسته م تنها چیز قشنگ دنیای منن دخترام 

نظرشمام محترمه

منم بخاطر بچه هام موندم وتحمل میکنم میگم آخرش این ازدواج میکنه ومیره منو دخترام میمونیم برای هم به خ ...

با این اخلاقشان ازدواج هم بکنن دختر مردم بد بخت میکنن و آخرش هم طلاقه

این پسره که من تقریبا مطمئنم زن نگه دار نیست و اصلا اخلاق نداره

دوتا دختر ازش دارم دیگه نمیتونم طلاق بگیرم گاهی گفتم طلاقم بده بچه هامم ببرم ولی بچه هارو گروگان گرف ...

از طریق دادگاه میتونید ثابت کنید صلاحیت روانی نداره

اگر شاهد و یا مدرکی دارید

با این اخلاقشان ازدواج هم بکنن دختر مردم بد بخت میکنن و آخرش هم طلاقهاین پسره که من تقریبا مطمئنم زن ...

برای من که ایقد تنبله فکرنکنم زن هم بگیره فقط خودمو دلداری میدم تا زمان بگذره امید دارم دخترام به جایی برسن ومنو با خودشون ببرن به خدا امروز بهشون گفتم برای خودتون کسی بشید منو تا میتونید دورکنید منو خارج ببرید من خیلی خسته م 🥺فقط دوسالشون من درد دلامو بهشون میگم چون قضاوتم نمیکنن وچیزی هم نمیگن 

نظرشمام محترمه

برای من که ایقد تنبله فکرنکنم زن هم بگیره فقط خودمو دلداری میدم تا زمان بگذره امید دارم دخترام به جا ...

انشالله که روزای خوب ما هم میرسه

من به لطف خدا امید دارم

تا بتونم آرامش و دلخوش بودن رو کنار بچهام تجربه کنم

برای شما و همه نامادرهای مثل خودمون هم آرزوی آرامش و خوشبختی دارم

از طریق دادگاه میتونید ثابت کنید صلاحیت روانی ندارهاگر شاهد و یا مدرکی دارید

اینکه بچه هامو میزنه پسر شوهرم هستش و تا الان یک بار فقط شوهرم باهاش دعوا کرده که بچه ها رو نزنه ولی بازم میزنه ومیگه من خبر ندارم مثلا من دارم پتو میشورم یهو صدای جیغ وگریه دخترم میاد میپرسم چیشده پسره خودشو بی اطلاع نشون میده وبچه هام همه بدنشون زخم وکبودی وفقط این اتفاقها وقتی میوفته که پسره حضور داره ومن مشغول کاری هستم چرا تو کوچه زخم نمیشن کبودنمیشن فقط تو خونه اونم موقعی من سرگرمم پسره هست 

نظرشمام محترمه

اینکه بچه هامو میزنه پسر شوهرم هستش و تا الان یک بار فقط شوهرم باهاش دعوا کرده که بچه ها رو نزنه ولی ...

دوربین کار بزار

انشالله که روزای خوب ما هم میرسهمن به لطف خدا امید دارمتا بتونم آرامش و دلخوش بودن رو کنار بچهام تجر ...

ممنونم انشالله روزهای خوب میان واقعا نامادری بودن سخت تر از مادربودنه برای من که موهام سفید شد اینطوربود 

نظرشمام محترمه

دوربین کار بزار

احتیاج به دوربین نیست چون گاهی دیگه نمیتونه جلو خودشو بگیره از بس عادت کرده جلو شوهرم میزندشون و منم میبینم پدرشون عین خیالش نیست اعصابم به هم میریزه که من چکاره م وقتی پدرشون راضیه پسر لندهورش بچه هاشو مثل سگ بزنه مثلا دخترام به خط مرزی که اون تو ذهنش ساخته عبور میکنن میزندشون نباید نزدیک پسره بشن من چطور به بچه دوساله بفهمونم نباید نزدیک اون بشن؟من همین الانم اینا رو میگم روح وروانم به هم ریخت به خدا فقط هرکسی اینا رو میخونه دعا کنه پسره خوشبخت شه بره دنبال زندگیش و نه من ناراحتی وعذاب بکشم نه اون نه بچه هام من راضی به عذاب کسی نیستم و همیشه دعا میکنم عاقبت بخیر بشه وبلایی سرش نیاد چرا که اگه طوریش بشه همسرم غصه میخوره اگه همسرم غصه بخوره منم ناراحت میشم بلاخره پدر بچه هامه انشالله خداوند برای همه خیر و مهربانی برسونه 

نظرشمام محترمه