2777
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 60 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بعد دو‌سال پشیمون شدن فایده نداره،نه زندکی خودت نه شوهرت نه بچه ی شوهرت،نمیتونید مضحکه ی یه تصمیم عجولانه باشی،

اون بیچاره هم شاید مادرش بهش رو نداده که بره پیشش.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خدایا هیچ مادری به جایی نرسه که بچه و زندگیشو رها کنه و بره😔

چه ناراحت کننده که آدم از خونه پدرش ترد بشه...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اگه حرف خاصی نداری کسی مجبورت نکرده حرف بزنی

حرف خاصم همین بود که زدم

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

نه چون اون هم هیچوقت منو جای مادرش قبول نکردهمیشه زیر آبی رفته و پشت سر من پیش شوهرم حرف زده

نه توروخدا میخوای جای مادرم حسابت کنه؟! حداقل درخواستی داشته باش حقیقت داشته باشه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

کلا بچه آدمم همینه من داداشم گاهی ب مامانم میگ چرا این غذا رو بیشتر از من خوردی؟ یا چرا تو انقدر چیز ...

آره صبوری کن باور کن پسرا همینن ماله من کوجیکه باهم صلاح نمی‌ریم این حالش طبیعیه بجه خودتم بود مشکلات بزرگتر داشتی 

خونه پدرشه جانم دلش بخواد تا عمر داره میمونه همونجا

بله نظرشماست ولی من حوصله بچه خودمم ندارم که تا عمر داره وره دلم باشه اینجورکه شما میفرمایید پس بچه چه فلج باشه چه سالم فرقی ندارن چون تا عمر دارن باید ور دل پدرومادر باشن ولی همه بچه ی سالم میخوان چرا؟چون تا روزی مستقل شن 

نظرشمام محترمه

پس درکم میکنیچطور تحملش میکنی؟من سعی میکنم اصلا نبینمش ولی بازم نمیشه

من اینجوری تحملش میکنم میگم خداوند بوسیله این بچه داره تقاص گناهان گذشته مو ازم میگیره هرجا بدی کردم اینجوری داره تصفیه میشه وبا این افکار خودمو تصلی میدم پسره هرجا میفهمه من درعذابم هرچندخودشم به ناراحتی بیوفته اون عذابو برای من میطلبه 

نظرشمام محترمه

بله نظرشماست ولی من حوصله بچه خودمم ندارم که تا عمر داره وره دلم باشه اینجورکه شما میفرمایید پس بچه ...

واقعا بعضیا فکر نکرده حرف میزنن

از خدا میخوام تا جای ما قرار بگیرن ببینم اونوقت چی میگن

من اینجوری تحملش میکنم میگم خداوند بوسیله این بچه داره تقاص گناهان گذشته مو ازم میگیره هرجا بدی کردم ...

من هم گاهی همینو میگم

میگم چه گناهی کردم که تحمل این فرد شده تقاص گناه من

ارتباط پسره همسرتون با بچهای شما چطوره؟