2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خونتون؟

ن ما خونمون نخل نداره ولی خیابونا پارکا پر از نخل هستن 

خونه دوست و اشنا وفامیل باغ دارن و نخلستان

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ارررع

بهم درخواست بده اگه دوس داری برات پست میکنم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

گرده نخل مخام

شما ساکن کجایی؟؟؟

شمال

اجازه بده ب امید خدا فردا برم بپرسم تا شمال چقدر طول میکشه بسته پست برسه دستت و آیا احتمال خراب شدنش هست یا ن 

خبرت میکنم ب امید خدا 

اجازه بده ب امید خدا فردا برم بپرسم تا شمال چقدر طول میکشه بسته پست برسه دستت و آیا احتمال خراب شدنش ...

مرسی عزیزم اصلا هم عجله ندارم نمخام دم عیدی اذیت بشی هروقت فرصت کردی ممنون میشم و اینک جبران میکنم برات

گرده نخل نر دارین اونجا؟؟

درخواستتونو قبول کردم

اجازه بده ب امید خدا فردا برم بپرسم تا شمال چقدر طول میکشه بسته پست برسه دستت و آیا احتمال خراب شدنش ...

سلام دوست عزیز 

میشه خواهش کنم اگه براتون مقدور هست برای منم گرده نخل بفرستین 

درخواست بدم بهتون ؟