2777
2789
عنوان

درد و دل(هر کاری می‌کنم‌ کسی قدردان نیست)

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 34 پست
نمی‌دونم شما متاهلید یا مجردولی از اکثریت شنیدم متاهلی راحت تره(قطعا سختی خودشم داره)فشار مالی، نمی‌ ...

متاهلم گلم .تو‌وضعیت شما قطعا متاهل بودن بهتره ولی تاهلی که جلوی پیشرفتتو‌ نگیره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نمیدونم چی بگم بنظرم چند وقت انجام نده یا یجوری مستقل شو خودت رو نجات بده این خانواده انگار فقط خواه ...

مستقل شدن با کدوم پول واقعا

مگر آدم بخواد ازدواج کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غر غرا شونو نادیده بگیر تو فرزندی اونا فرزند تو نیستن که براشون مادری کنی نهایتا یه هفته غر. میزنن

موقعیت های این شکلی مثل غر زدن باعث گریه‌م می‌شه قابل تحمل نیست انکار برام

موقعیت های این شکلی مثل غر زدن باعث گریه‌م می‌شه قابل تحمل نیست انکار برام

غر زدنای خانواده ادمو داغون می‌کنه درکت میکنم خانواده منم دوران مجردی خیلی اذیتم میکردن کارم میکردم میگفتن فقط میخوری می‌خوابی کار نمیکنی که

عزیزم سحبت کن تقسیم کارشه.  مامانت بیشتر.    بگو‌کلا من شدم زن خونه.   درصورتی. دختر خونه م.    اشپزی چیارو خودش انجام بده.   توهم توی تمیز کاری کمک کن.  ظرفم بگو ماشین بخره بشوره

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

عزیزم سحبت کن تقسیم کارشه. مامانت بیشتر. بگو‌کلا من شدم زن خونه. درصورتی. دختر خونه م. اشپز ...

تنها نکته مثبت خرید ظرفشویی به اصرار من بود…

کاش با صحبت حل بشه… هیچ وقت هیچ کسی حوصله حرف شنیدن نداره انگار

وای چرا صحبت رو نوشتم سحبت😬😂الان دیدمش. دستم خورده ببخشید

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

منم همین بودم مجردی   ولی من زن بابا بود مجبور ب تحمل بودم .   توکه مادرته چرا؟بشین جدی صحبت کن.  نشنیدن انجام نده.  دوروز گشنگی کشیدن بهم ریختگی دیدن.  مجبورن. حلش کنن.   زیاد ب غرشون حساس نشو.   هرچی میخوان بگن.  عادی میشه.  چندروزی سختت باشه.  تموم میشه

بخاطر همچین مسئله ای  نباید ازدواج کنی که. چون خیلی مسئله حساسی یه.    ب فکر تغییر باش.   چ خونه بابا باشی چه شوهر.  زبون نداشته باشی سوارت میشن    نذار کسی ازت سواستفاده کنه.   ازمامانت ناراحت شدم که چه راحت خودشو کلا کنار کشیده.  انگار شده پدر خونه.  کار وبعد استراحت.    بگو نمیتونی خونه تو زندگی تو‌جمع کنی کارنکن بیرون.  مگه من زن خونه م

بخاطر همچین مسئله ای نباید ازدواج کنی که. چون خیلی مسئله حساسی یه. ب فکر تغییر باش. چ خونه باب ...

موافقم دقیقا‌ شده پدر خونه…وقتی هم میان خونه همش از کار حرف میزنن

عزیزم‌ وقتی تو تمام خونه رو ب دوش بکشی معلومه اون لم میده و استراحت.  منم وضعم همین بود.   زن بابا معلم بود.  ظهر میومد میخورد میرفت میخوابید عصرم میرفت ددر.  یاپیش خانواده ش.  شی میومد شام میخورد.  میوه چایی ش میخورد.  فیلمش میدید میرفت میخوایید.   سه تا بچه هم داشت. ک تمام کارای اونا هم بامن بود.   درس و مشق.   تغذیه.برنامه وکتابای فرداشون.   لباس  سوار سرویس کردنشون حتی.  غذا دادن شون.  کارای شخصی شون.  همه چیشون.  جوری که من ازدواج کردم مامان. زنه بهش گفته بود. فلانی بره خونه ت کپک میزنه.   همونم شد.    و بعدها اعتراف کرد چقد سخت بوده براش هم سرکار رفتن هم مسئولیت خونه و بچه هاش. بااینکه بازم بیشتر کارها رو ازبابام میکشید