2777
2789
عنوان

مهریه

226 بازدید | 31 پست

با پسری ۳ ماه تو مرحله آشنایی پیش از ازدواج هستیم مشاوره هم رفتیم مشاور اوکی داده. الان رسیدیم به بحث مهریه خانواده من نظرشون ۱۱۰ سکه و ۲۰۰ گرم طلا و ۲ دانگ خوته بود. اونا رسوندنش به ۷۰ سکه و ۱۰۰ گرم طلا و ۱ دونگ خونه. الان خانواده من به ۱ دونگ راضی نمیشن🤦‍♀️

میشه بگید به نظرتون حق با کیه؟

من چیکار کنم این وسط☹😞

دارن به خاطر یک دونگ خونه خرابش میکنن😑

اللهم عجل لولیک الفرج

چخبره مگه سر گردنه اس؟حق با اوناست 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی زیاده بابا خواستگار من می‌گفت فقط ۱۴ سکه 

مشاوره گفت بهم نمیخورین وگرنه تو مرحله مهریه کلا بهم می‌خورد 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
چی بگماگه خیلی خانواده خوبین، یکم راه بیاید دگمثلا سکه یا طلا رو بیشتر کنید همون یک دونگ خونه بمونهد ...

یه خونه ۵۵ متری داره 

خانوادم میگن خونش خیلی کوچیکه مگه یک دونگش چقدر میشه

اللهم عجل لولیک الفرج
حق با داماد اگه ما بودیم میزفتیم کنار...عروس ما تازه ی شغل خوب داره خودش ی کاره ایی ۱۱۴تا
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
چطور خانوادمو راضی کنم؟😑

ب زبون بگیرشون ببین تو فامیل حرف کیو گوش میکنن باهاشون صحبت کنه 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم