2777
2789
عنوان

نفرین ناحق

120 بازدید | 16 پست

اگه کسی همیشه درحال نفرین کردن همه باشه

و به ناحق کسیو نفرین کنه

نفرینش میگیره؟

بشینه همیشه نفرین کنه و بگه من زنده باشم بدبخت شدن فلانیو ببینم و ناحق بگه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طرف نمازو روزش و روضه هاشم ترک نمیشه

کم نیستن از این مدل آدم ها ..

اونقدر متکبر هستن که گمان میکنن خدا دو گوش دارد صرفا برای گرفتن انتقام اونها(هر کیو نفرین کنم میگیره ،آه من میگیره و از این مزخرفات)

مامانم یه خاله داشت شوهرش اموال داییمو بالاکشیده بود زبونش هم درازبود.مینشست جلو مامانم نفرین داییم میکرد(خاله مادرم)ومیگفت برم دنبال دعانویس که به خاک سیاه بشونمش،ازاون ماجراخیلی گذشته دایی من آدم شریفی بود ازشون شکایت نکردودرآخرهم باآبرو سه ساله فوت شدند.اما خاله به خاک سیاه نشسته.نفرینش برگشت به خودش

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
کم نیستن از این مدل آدم ها ..اونقدر متکبر هستن که گمان میکنن خدا دو گوش دارد صرفا برای گرفتن انتقام ...

طرف حتی دیدم نوه خودشم نفرین میکردنوه که سنیم ندارم

حتی دخترشو

حالا برادر منو نشسته نفرین میکنه براش بد نمیخوام ولی مامانم همش میترسه

اصن انگار حس منفیو شیطانی دارن

نه نترس نمیگیره نفریناش. چه دل سیاهی داره فقط

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
مامانم یه خاله داشت شوهرش اموال داییمو بالاکشیده بود زبونش هم درازبود.مینشست جلو مامانم نفرین داییم ...

چی بگم واقعا ادم برای کسی بد نمیخواد ولی کاش بعضیا فقط انسان بودن

چی بگم واقعا ادم برای کسی بد نمیخواد ولی کاش بعضیا فقط انسان بودن

دقیقا انسان بودن مهمه.

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
طرف حتی دیدم نوه خودشم نفرین میکردنوه که سنیم ندارمحتی دخترشوحالا برادر منو نشسته نفرین میکنه براش ب ...

به برادرتان بگید به خدا توسل کنه..

همیشه یادتون باشه اگر با خدا رابطه صمیمی و پاکی داشته باشین هییییچ نیروی اهریمنی نمیتونه بهتون آسیبی بزنه🩵