من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
میگن که انرژی الهیه واستادم کندالینیش فعال شده وبا خودبرترش یکی شده .راستش من مدتی داشتم تنهایی روچاکراهام کار میکردم برا اینکه چشم سومم روباز کنم بعدش اتفاقی با ایشون آشنا شدم وتمرین های خودم رو انجام ندادم.و سطح یک رو گرفتم دو دل موندم ادامه بدم یادنه راه قبلیهدخودم رو برم تنها
احساس میکنم شما حس ششم اید اگه نباشیدم یه چیزی هستی تو این مایه ها . کسی که این انرژی رو دریافت میکنم ازش از راه دور میفرسته درظاهر که ادم بدی نیست میشه بگین ادامه بدم یانه اگه حس ششمی حست بهم چیه؟