2777
2789
عنوان

اقا کی گفت دخترا آهن پرستن

532 بازدید | 41 پست

رفتار پسرا با پولدارا رو دیدید؟؟؟؟؟😐😂😂😂😂

من اصلا باورم نمی شد انقدر تا کمر خم بشن براشون که به چشم دیدم..

دخترا باید تعظیم کنن جلو اینا😂😂😂

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دو جنسیت در برابر پول رفتار یکسان دارن به نظرم....دختر و پسر نداره

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

تعریف کنن😂

ببین یعنی باورت نمیشه من این چند روز چیا دیدم..

اولیش که پسر عمم بود که یه ماه پیش از یه شهر دیگه خانواده ای اومده بودیم با هم تهران...

هر ماشین مدل بالا که تو خیابون می دید اول گوشی در می اورد می دوید پشت ماشین طرف فیلم می گرفت...

بعد بلند بلند داد می زدم خاک پاتم مشتی.. خیلی مشتی هستی نوکریتو می کنم😐😂😂😂😂😂😂

داد می زدا اینارو..

بعدشم همین چند روز پیش یه اقای عنق توی دانشگاه داریم خدا شاهده خود خدا بیاد  پایین بهش رو نمیده..

یه صاحب شرکت خصوصی که ملک و املاک زیاد داشت اومده بود جلوش تا کمررر خم شد انقدر التماس می کرد نره نهار در خدمتشون باشه😐😂😂😂😂

همه دانشجوها پشماشون ریخته بود😂😂😂😂

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

همه دخترا اهن پرست نیستن اما همه پسرا باسن پرستن

دمتتت گرمممممممممممممم😂😂😂😂😂😂

کاملا عادین این چیزا که تعریف میکنی(البته پسر عموت خیلی گشنه است)

اره واقعا حق باتو هست... گشنست..

البته پسر عممه نه عمو😂😂😂😂😂

دمتتت گرمممممممممممممم😂😂😂😂😂😂

بخدا اینقدر بدم میاد پسراراجب دخترا نظر میدن .. داداش تو از بدو افرینش تا ابدیت محتاج یه زنی

همیشه هم در تلاشن خودشون رو هم قد ما یا حتی برتر از ما بدونن خراب اقاها

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱