2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید اشتباه گفتم تاپیک یکی مونده ب اخرم

اها پسر داییم چهار سالشه تنها کلمه ای که بلده به به چیز دیگه ای نمیگه نگرانی نداره بگذره خوب میشه

«و شاید پرواز کنم،... روزی از پشتبام.»

اها پسر داییم چهار سالشه تنها کلمه ای که بلده به به چیز دیگه ای نمیگه نگرانی نداره بگذره خوب میشه

راست میگی؟ پسرم امروز به پسرخاله ش یدونه ماشین داره گفت علی بیا،یعنی ماشینو بگیر،این جمله حساب میشه؟

ببخشید زیاد سوال میپرسم پسرداییتون چندتا کلمه میگه؟ مادرش نگران نیست؟ سوال جواب میده کلا فهمش چطوره

ببخشید زیاد سوال میپرسم پسرداییتون چندتا کلمه میگه؟ مادرش نگران نیست؟ سوال جواب میده کلا فهمش چطوره

فقط دوتا جوجو و به به 

نه اصلا نگران نیست چون تو همه چیز یکم کنده خیلی دیر هم تونست راه بره اون‌یکی پسرش هم اینجوری بود ۵ سالگی تونست حرف بزنه

خب اینکه میگید تو همه چی کنده،یعنی مشکلی داره پسرداییتون یا سالمه؟

نه بابا مشکل نداره اتفاقا این بزرگه خیلیم زرنگه و شیطونه الان ولی اولاش یکم دیر بروز شد دکترام هی میگفتن چیزی نیس عادیه