2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گمون نکنم میخوای زود در بیاد بانذاستریل بکش روش آب بریز

باند استریل

اخه الان خیسش کردم فردا بریزم تو ظرف در دار که جوانه بزنه

بعد بریزم داخل ظرف اصلی

اون موقع باند بندازم؟

منکه فک میکنم هنوز زودم هس دوروز دیگه میخام سبزه گندم بزارم عدس که زودترم رشد میکنه

جدی من فک میکردم گندم زود در میاد 

عدس دیر در میاد

پس خوبه 

مرسی گلم

مرسی عزیزمشما تاحالا عدس کاشتین

بله ، سال‌های گذشته عدس گذاشتم، امسال هم ماش گذاشتم سبز بشه💚💚

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
جدی من فک میکردم گندم زود در میاد عدس دیر در میادپس خوبه مرسی گلم

گندم و ذرت و هسته خرما دیر سبز میشن💚

ولی ماش و عدس و تخم شربتی و تخم خاکشیر و تخم ریحان و خرفه و بارهنگ زود سبز میشن💚

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
بله ، سال‌های گذشته عدس گذاشتم، امسال هم ماش گذاشتم سبز بشه💚💚

ببخشید روش کاشت شما چجوریه

من الان از دیروز خیسش کردم بعد چیکارش کنم

بذارمش لای دستمال خیس جای گرم درسته؟

بعد که جوونه زد بریزمش داخلظرف اصلی

ببخشید روش کاشت شما چجوریهمن الان از دیروز خیسش کردم بعد چیکارش کنمبذارمش لای دستمال خیس جای گرم درس ...

نه نمیخواد اونقد پیچیده اش کنی

همین که گذاشتی خیس بخوره کافیه زود سبز میشه حالا آب اونا رو خالی کن و بریز تو ظرف اصلی و روش یه نایلون ظریف بکش و چند جاشو سوراخ کن تا هوا بخوره

بعد از دو سه روز که ریشه هاش دراومد مشماع رو از روش بردار تا تو هوای آزاد سبز بشه و جوونه بزنه💚💚