2777
2789
عنوان

خودکشی

1038 بازدید | 13 پست

این تاپیک ومیزنم ومیخوام بمونه وبدونین خودکشی بچه بازی نیس.

هیچوقت یادم نمیره یکی ازعزیزانم وکه خودکشی کردش سرخیانت شوهرش بخداهیچکس ارزش خودکشی نداره دوسه دقیقه بودش که قرص وبرنجوخورده بودش مارسیدیم خون بالا میاوردش لخته خون بالامیاوردش هنوزفکرمیکنم قلبم به دردمیادش میگفت غلط کردم گوه خوردم نجاتم بدین ولی مرد حتی به بیمارستان هم نرسیدش حتی نفهمیدیم ازکجاقرص وتهیه کرده شهرماکوجیکه قرص برنج به این اسونی هاگیرنمیادش.

خودکشی کردش شوهرش بعداز۳ماه بازنی که بهش خیانت کرده بودش عقدکردش دارن خوشوخرم زندگی میکنن ۸ساله عزیزم زیرخاکه بخاطر یه شوهرهول وزن بی همه چیز مامانش دق کردش دوتابچه داره که نصفی مردم باترحم نگاهشون میکنن نصفی مردم باطعنه نکنید خودکشی نکنید هنوزنمیتونم باورکنم چطوری خاک تونستش قبول کنه لحضه اخرمیگفتش غذادرست کردم بیارین بچه هام بخورن😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭💔

خدارحمتش کنه

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

بچه هام گشنه نمونن ولی الان بچه هاش تشنه محبت هستن باباشون بااینکه زن داره ولی بازم دنبال گوه بازیشه هیچی درست نشدش غیراینکه به دست خودش خودشوکشت هنوزم گاهی باورم نمیشه خودکشی الکی نیس بندبندوجودتون ازهم میپاشه دکترمگیفت جگرش بوده کنده میشده بالامیاورده چرا فک میکنید بچه بازی تاپیک خودکشی میزنید

یه نفر بود به خاطر طعنه بقیه شوهرت هیچی نداره الان سی سال بیشتر گذشته شوهرش وضعش خیلی خوب شده چند تا ...

بنظرم افرادضعیف خودکشی میکنن ولی اینی که من میگم قهرمیکردش میومدخونه پدرش میگفتن بایداشتی کنی ابرومون میره باعث شدن دسته گل پرپربشه فقط ۲۵سالش بودش😭😭😭😭😭

بنظرم افرادضعیف خودکشی میکنن ولی اینی که من میگم قهرمیکردش میومدخونه پدرش میگفتن بایداشتی کنی ابرومو ...

همیشه از رو ضعف نمیاد گاهی ناراحتی فشار بیش از حد باعث میشه

خداوند رحمتش کنه 

کی تموم میشه 
همیشه از رو ضعف نمیاد گاهی ناراحتی فشار بیش از حد باعث میشهخداوند رحمتش کنه

نمیدونم بخداااا خیلی شوهرش لجن بودش😭😭😭خیلی شوهرشومیخواستش ماحتی باخودمون میگیم شاید شوهرش اصلا کشتش چون فرصتی برای صحبت نداشتش فقط چندکلمه