the_dark_lady مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 3786 عنوان موی چرب 133 بازدید | 7 پست خانم ها چطور باید چربی مو رو کنترل کرد؟ روغن یا ماسک مویی میشناسید که از چرب شدن بیش از حد مو جلوگیری کنه؟ کاربری دست من و خواهرمه 🥲 1403/12/18 | 18:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 68185 اگه بری دکتر که خیلی بهتره موی منم چرب بود دکتر بهم شامپوی کتوکونازول داد گفت هفته ای یه روز تا اخر عمرت بزنالان خداروشکر کمتر چرب میشه با اینکه شامپو کتوکونازول نمیزنم
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11829 me toooدیروز رفتم حموم امروز موهامو سگ لیس لیسی کرده انگار ای تف هیچوخ این کله ی من تمیز نیس من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
گل_پری۷۹ عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 471 چربی مو پدرمو در اورده شب میشورم صبح چربم خدایاخودشم چربی ک بوی بد میده اح
آسمانم۴۱۸ عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 4266 من تقریبا همه شامپو های در دسترسم رو امتحان کردم جواب نمیده..الان شامپو مای مناسب موهای چرب استفاده میکنم،درسته خیلی کنترل نمیکنه چربی رو ولی بدم نیست 🤍🦋