2777
2789
آنچه از منابع دینی به دست میاد دجال به هر آدم دروغگو میگن و ممکنه هم شخص باشه و هم یک جریان فکری

ادمیه ک جریان فکری کذب رو راه انداخته ولی در کل همون اینستاس هیچی به اندازه اون مردم رو بدخت نکرد همه کلا مسخ شدن 

ادمیه ک جریان فکری کذب رو راه انداخته ولی در کل همون اینستاس هیچی به اندازه اون مردم رو بدخت نکرد هم ...

به طور کلی دجال ممکنه همه اینها را شامل بشه .اینستا که واقعا شیطانه و خیلی از شبکه های ماهواره ای و کلا همین گوشی البته استفاده درست هم داره وهر کسی نمیتونه

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به طور کلی دجال ممکنه همه اینها را شامل بشه .اینستا که واقعا شیطانه و خیلی از شبکه های ماهواره ای و ...

هرکسب نمبتونه جلوی این حجمه مقاومت کن  خیلی سخته رو خانوما و جوونا بیشترین تاثیر رو گذاشته مردا خودشون معیار انتخاب همسرشون شده دختر عملی که خودشو هزار مدل ارایش میکنه دیگه نجابت معنبی نداره 

هرکسب نمبتونه جلوی این حجمه مقاومت کن خیلی سخته رو خانوما و جوونا بیشترین تاثیر رو گذاشته مردا خودش ...

فرمایش شما درسته ،دوره آخر زمان دینداری خیلی سخته

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21