2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 37 پست
نه همه شوهردارن فک نکنم شوهراشون اجازه بدن ی بارم خاهرشوهرم گف بیام بدم امامادرش گف ت نمیشه حلال نی

انشاءالله خدا کمکت کنه 🙏

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
چقدر میخواد گرون شه مثلا ؟دم‌عیدی خودتو زخم کنی نتونی عید دیدنی بری اذیت میشید تازه مهمونم بیاد نمیت ...

باشه حتما خداکنه برج یک باردارشم دیگه نخاد اهدایی بگیرم امروز برام تقویتی قوی تر گفتم نوشت 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه حتما خداکنه برج یک باردارشم دیگه نخاد اهدایی بگیرم امروز برام تقویتی قوی تر گفتم نوشت

انشالله به حق همین ماه مبارک دامنت با بچه سالم و صالح سبز میشه 

ویتامین دی ۵۰۰۰۰هر دو هفته ی دونه بخور به شوهرتم بده 

زینک پلاسم هروز بخورید 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

۱/۵

ذخیرت ۱.۵ و گفته تخمک اهدایی؟ 

مرکزتو عوض کن 

بعدم خود مراکز واسطه دارن برای تخمک که قرداد میبیندن همه آزمایشهارو میگیرن از طرف تا نتونه پولتو و داره در ره  

و اینکه اهدا کننده رو نبینی خیلی بهتره در نهایت اون بچه تو رحم شما از خون شما پرورش پیدا میکنه 

ولی هزینه ها خیلی بالاست داروهای تقویت کیفیت تخمک حتما استفاده کن بادام درختی و ویتامین ای و دی هر دوتون استفاده کنید

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

ذخیرت ۱.۵ و گفته تخمک اهدایی؟ مرکزتو عوض کن بعدم خود مراکز واسطه دارن برای تخمک که قرداد میبیندن همه ...

سلام من چی بگم که ذخیره تخمدان0.2  در ضمن  39 سالم برای بچه دوم میخوام اقدام کنم افسرده ام دوروز کارم گریه اس من طبیعی باردار نمیشم دیگه 2ماه جلوگیری نکردم 

انشالله به حق همین ماه مبارک دامنت با بچه سالم و صالح سبز میشه ویتامین دی ۵۰۰۰۰هر دو هفته ی دونه بخو ...

ماهی یه 50 هزار کافیه بیشتر باعث مسمویت میشه خطرناک دکترم بهم گفت

ماهی یه 50 هزار کافیه بیشتر باعث مسمویت میشه خطرناک دکترم بهم گفت

بله حرف شما درسته اما من برای دوماه گفتم اینطوری بخوره چون ویتامین دی ما خانوما خیلی خیلی کمه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است