رفتم دکتر گف باید تخمک اهدایی بگیری چون ت پانکچرت ی تخمک داشتی اونم جنینت رشدنکرده.. هفته دیگه هم عمل خراش رحم دارم .. یکی ازواسطه های دکترهم امروز بهم گف یک نفرو دارم که تخمک بده تا قبل سال جدید ب نظرتون الان بگیرم یافلا صبر کنم تابرج دو ببینم خدم باردارنمیشم!
رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دقیقا سر در نمیارم ولی ب خاله منم همینو گفتن ۴۰ ب بالاعه سنش رفت دکتر دیگ چند دوره دارو مصرف کرد با تخمک خودش دو قلو باردار شد بچه هاش دنیام اومدن الانم تقریبا ۳ماهشونه
اون میخواست از ی خاله دیگم تخمک بگیره ک اصلا نیاز نشد باز جای دیگ برو
ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
بعدم خیلی حواستو جمع کن از هرکس تخمک میگیری سابقه بیماری هاشو چک کن
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است