2777
2789
عنوان

چه خبرهههههه

164 بازدید | 18 پست

هزینه های دندون پزشکی سر به فلک کشیده 

کاش اگه جا داره یکم تعرفه ها پایین تر بیاد 

چخبره دوتا دندون ۱۷میلیون تومن😢

چرا بیمه متقبل نمیشه همه جای دنیا سلامت دهان و دندونو بیمه ها قبول میکنن 

یه دختر بچه ۱۴ساله اومد دوتا دندونشو کشید گفت پول ندارم درستشون کنم درد میکنن😢

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به قول خانومه نماینده توی مجلس مردم از این به بعد با این قیمتا دندانی ندارن که بخوان نانی بخوردن

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

حالا دندونات جه مشکلی داشت?

دوتاش خراب بود عصب کشی ترمیم میخواست🫤

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

تو خارج که انقدر گرونه بعضی ها میان ایران دندوناشونو درست میکنن

توبیشترکشورا بیمه پاسخگوعه عزیز

چی ارزونه؟

هووووف حق

توبیشترکشورا بیمه پاسخگوعه عزیز

نمیدونم دقیق 

ولی کار دندونپزشکامونم مثکه تو ایران خیلی بهتر از خارج هست 

کلا پزشکای خودمون خیلی بهتر از خارج هست 

بعد اینجا سهمیه ای ها کنار نخبه ها هستن که ادم میتونه تشخیص بده نره پیش سهمیه ای ها ولی تو خارج هم اون دفعه میگفتن یه قانون اومده که هر کی با هر سطح هوشی میتونه بره هر رشته ای میخواد و خلاصه یه عده بلانسبت خنگ رفتن سراغ پزشکی خوندن و یه چیزایی ادم تو کانادا و امریکا میبینه که 

نمیدونم دقیق ولی کار دندونپزشکامونم مثکه تو ایران خیلی بهتر از خارج هست کلا پزشکای خودمون خیلی بهتر ...

سهمیه ای هارو چجوری تشخیص بدیم عزیز؟

مامانم روکشش افتاد ۲۰م جدید زدبا عصب کشی و ترمیم شد ۵۰م

اره دیگه روکشرک خدا تومنه ولی ادم اونقدبخواد هزینه کنه ایمپلنت میکنه دیگه

نمیدونم دقیق ولی کار دندونپزشکامونم مثکه تو ایران خیلی بهتر از خارج هست کلا پزشکای خودمون خیلی بهتر ...

😐😐😐خنگ؟

من سهمیه نبودم و باهوشم نبودم درس خون بودم تهدی پزشکی قبول شدم

واقعا حرف توهین امیزی بود متاسفم

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️