2777
2789
عنوان

روز جهانی بانوان

45 بازدید | 1 پست

امروز فرخنده روزی‌ست:

هجدهم اسفندماه سالِ ۱۴۰۳ خورشیدی،هَژدهم رشه‌مه،

روز جهانی بانوان و به همین فراخور پس از شادباش آن به بانوان،هزاران درود و خجسته‌باد می‌گویم به زنان و شیرزنان سرزمینم،به ویژه مادر دانا و بسیار مهربان و پولادینم و دیگر مادران این پهنه‌ی سرافراز و پرآوازه‌ام:ایران‌زمین.

هم‌چنین مادران ایشان.

البته برای آنان که به دیدار پروردگار رفته‌اند از درگاه او خواهان آمرزش هستم و هم‌چنین می‌خواهم آنان که هستند ۱۲۰ سال سربلند و گرامی سايه‌ی پرمهرشان بر سر ما باشد.

و دیگر برای همه‌ی همسران ارجمند و مهربان،به ویژه همسر مهربان خود و خواهران و دختران کشور شکوه‌مندم چنین شکوهی را از درگاه پروردگار خواهانم.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.