2777
2789

صبح که تا بیدار بشه بره مدرسه بیچارم میکنه از لج کردن و بهانه گیری امروز صبح میگفت میخوام تنها برم تا خود مدرسه خون به دلم کرد ولی تا میزارمشو میام خونه اذیتاش یادم میره دلم براش تنگ میشه تا برم دنبالش از بین بچه ها که میبینم دلم براش غنج میره با قربون صدقه میارمش خونه ولی نرسیده اذیتاش شروع میشه یه سره نق نق و بهانه گیری سر درساش نمیشینه ,شیطنتو‌ ریخت و پاش یه کاری میکنه که دیگه حس میکنم اعصابم کشش نداره امروز گفتم کاش یه مدرسه بود صبح میزاشتمت آخر شب هم میومدم دنبالت 

پسرم کیوت بازی و شیرینی هم زیاد داره ها ولی وقتی میوفته رو دور اذیت وحشتناک میشه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

کلاس چندمه؟ 

بچس سخت نگیر بزرگتر بشه میفهمه نظم چیه اینکه سر درسا نظم داشتن چیو کِی بخونه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

کلاس چندمه؟ بچس سخت نگیر بزرگتر بشه میفهمه نظم چیه اینکه سر درسا نظم داشتن چیو کِی بخونه

دومه بیش فعالی داره

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دومه بیش فعالی داره

خب پس دیگه باید بدونی که بچتون مشکل داره

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

شاید بیش فعالهروانپزشک اطفال ببرین به نظرم

بیش فعاله زیر نظر روانپزشکه کلاس میبرم

خب پس دیگه باید بدونی که بچتون مشکل داره

میدونم ولی دیگه گاهی روانم نمیکشه

الان یه سریا میان میگن ناشکری نکن خیلیا همینم ندارن😏

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
دومه بیش فعالی داره

اذیتش نکنید

من بچه بودم تازه کشف نشده بود خیلی اذیت شدم

خواهشا به سن بلوغ رسید هواشو خیلی داشته باشید که خدایی نکرده افسرده نشه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

بیش فعاله زیر نظر روانپزشکه کلاس میبرم

چه مادر خوبی

آفرین به شما

فکر کنم اگر کلاس ورزشی چیزی بذارین که انرژیش تخلیه شه بد نباشه(از دکترش بپرسین البته)

برای بچه های بیش فعال تو خونه بودن و کارهایی که تمرکز بخواد مثل مشق نوشتن سخته، دست خودشون نیست

اما به مرور خیلی بهتر میشه

منم بچگیام همین بودم 

و متاسفانه سر درس تمرکز نداشتم 

مدرسه میگفتن این درساش خوبه در صورتی که دروغ میگفتن 

و من به نوعی بیش فعالیم کشف نشد 

و بد ترین نوجوونی رو داشتم

متاسفانه یه مشکل دیگه ای هم که ماهایی که ADHD داریم،  داریم اینه که وقتی یه موضوع توی خونواده بیوفته کل ذهنمون میشه همون و دیگه نمیتونیم راجع به چیز دیگه ای فکر کنیم

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

اذیتش نکنیدمن بچه بودم تازه کشف نشده بود خیلی اذیت شدمخواهشا به سن بلوغ رسید هواشو خیلی داشته باشید ...

متاسفانه شرایط مالی خوبی ندارم الانم کلاساش خبلی برام هزینه بره ولی اگر بشه میزارمش زیر نظر یه روانشناس که اگر بحران روخی یا هر مشکلی داشت با اون بگذرونه

متاسفانه شرایط مالی خوبی ندارم الانم کلاساش خبلی برام هزینه بره ولی اگر بشه میزارمش زیر نظر یه روانش ...

اره ببرید پیش روانشناس اگه میتونید 

به درسش خیلی گیر ندید از یه سنی اوکی میشه مثلا ۱۲ یا ۱۳ سالگی

چه مادر خوبیآفرین به شمافکر کنم اگر کلاس ورزشی چیزی بذارین که انرژیش تخلیه شه بد نباشه(از دکترش بپرس ...

یه ترم ورزش بنیادی بردم عاشقش بود  میخواستم دوباره بزارم هم شرایط مالی جور نبود هم میومدیم خونه برای مشقاش وقت کم میومد و خسته میشدم ولی مدرسش تموم بشه دوباره مینویسمش

منم بچگیام همین بودم و متاسفانه سر درس تمرکز نداشتم مدرسه میگفتن این درساش خوبه در صورتی که دروغ میگ ...

اینم همینه قفلی میزنه روی یه موضوعی هی سوال پشت سوال کلافمون میکنه