2777
2789
عنوان

مرتیکه خر

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 31 پست
خب،الان ما چکار کنیم

استارتر یجوری تعجب کرده انگار تا حالا خودش با کسی دعواش نشده فش نداده .. 

موضوع عجیبی نیست نمیدونم چرا بعضیا خودشون انقدر عجیبن هر روز تو کل دنیا ادما مخصوصا زنو شوهرا باهم بحث و دعوا میکنن  خیلی عادیه ولی انگار نی نی سایتیها از فضا اومدن همچی براشون عجیبه 

استارتر یجوری تعجب کرده انگار تا حالا خودش با کسی دعواش نشده فش نداده .. موضوع عجیبی نیست نمیدونم چر ...

عا حق

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂چه مرد درستی بوده والا هر مردی بود الان زیر مشت و لگداش بود ..دم خانومه گرم

احتمالا مرد مقصر بوده مردا کلا همینجوری هم طلبکارن از زنا 

ولی توخانواده شوهر سعی کنید انقدر کنجکاو نباشید چون زنای خانواده و فامیل شوهر چنان بلایی سر ادم فضول مخصوصا زنای زن ستیز میارن که خدا داند

وقتی زنو مردی دعواشون میشه اصلا توجه نکنید ،وقتی از ماجرا خبر ندارید سریع طرف مرد و نگیرید 

احتمالا مرد مقصر بوده مردا کلا همینجوری هم طلبکارن از زنا  ولی توخانواده شوهر سعی کنید انقدر ک ...

دقیقا کاش هشتک داشت من# یکی کلا به خاندان شوهر کار ندارم ولی هرچی کار نداشته بلشی دورو برت میپلکن یه چیزی ازت در بیارن 

احتمالا مرد مقصر بوده مردا کلا همینجوری هم طلبکارن از زنا ولی توخانواده شوهر سعی کنید انقدر کنجکاو ن ...

من اصلا طرف هیچ مردیو نمیگیرم خوشم نمیاد کلا ..جنس مردو میشناسم وقتی فش بخوره میکوبونه زن بدبختو خودم اگاهم عزیزم .گفتم دم خانومه گرم ..

دقیقا کاش هشتک داشت من# یکی کلا به خاندان شوهر کار ندارم ولی هرچی کار نداشته بلشی دورو برت میپلکن ی ...

سکوت کن و کم محلی و بی جهت از مردا طرفداری نکنید

دختر خاله شوهرم از مردا خیلی طرفداری میکنه همه زنای فامیل شوهرم ارش متنفرن و ازش دوری میکنن ولی خودش همش میگه خیلی مهربونه خیلی ادم خوبیه چرا اینکارو میکنن 

حتی یسری از مردهای فامیل شوهر از این دختر خالش بدشون میاد میگن به زنای دیگه حسودی میکنه 

شوهرمم میگه غیر قابل اعتماد کسیکه به همجنساش رحم نمیکنه برای مردها تهدیده 

سکوت کن و کم محلی و بی جهت از مردا طرفداری نکنیددختر خاله شوهرم از مردا خیلی طرفداری میکنه همه زنای ...

اوهوم من که کلا با خانواده شوهر دمخور نیستم که بخوام طرفداری کنم از کسی ..ولی تا دلت بخواد از همجنسام طرفداری کرد شما نگران من نباش خودم اگاهم این راهو خیلی سال پیش رفتم ..من مردو زنی که جلو من خانواده م دعوا کنن نه دخالت میکنیم نه چیزی دیگه وارد اون خونش نمیشیم تا ته شو بخون اینم یه درس از بزرگتر شما عزیزم

شاید نمیدونم فقط بنظرم زشت بود جلو این همه ادم که رد میشدن زنه داد میرد

زشت نیست دختر کشی و زن‌کشی میکنن‌یا گششت اونجور دخترارو تو خیابون میکشن روی زمین 

یا مردا هر روز به زنها‌توهین میکنن یا متلک میندازن‌یا فشای ناموسی میدن؟

زشت‌نیست مردا جنگ بپا میکنن زنا و‌بچه ها میمیرن 

زشت نیست مردا بمب میسارن میریزن سر زنها و‌بچه های بیگناه

افرین هرچی نزدیکشون باشی کاری میکنن میونه تو شوهرت خراب شه یا تورو تو چشم جمع خراب کنن ..

اصلا نباید با خانواده و فامیل شوهر صمیمی شد چون اگر به فرض زنو شوهر طلاق بگیرن اون خانواده شوهر و فامیل شوهر حتی جواب سلام اون عروسو نمیدن

حتی در اقوام ما به مادرشوهر یا پود شوهر مامان بابا نمیگیم مگه ادم چندتا پدر مادر داره که زحمتشو کشیدن ؟

اصلا نباید با خانواده و فامیل شوهر صمیمی شد چون اگر به فرض زنو شوهر طلاق بگیرن اون خانواده شوهر و فا ...

اره ولی بیشتر خانواده شوهر همون اول میگن باید به نا بگین مامان بابا یعنی جوابتو نمیدیم