2777
2789
فک میکنی فقط خوشگلا کسی رو دارن؟ن بخدا ربطی نداره.بیشتر ربط ب ارتباطات و بودن تو اجتماع داره.وگه بیش ...

اونی که دلم میخواست پیشش باشم چون خوشگل نبودم انتخابم نکرد من روابط عمومی خوبه با همجنسام و اونایی که دید جنسی ندارن بهم فقط چون زیبا نیستم عشقم منو نخواست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی که دلم میخواست پیشش باشم چون خوشگل نبودم انتخابم نکرد من روابط عمومی خوبه با همجنسام و اونایی ک ...

مطمئن باش تو زیبایی،اما اونی ک کنارت بود آدم درستی نبود.وقتی طرف آدم درست حسابی باشه حتی اگه زیبا هم نباشی کاری میکنه حس کنی زیباترینی.بعدشم اونی ک بخاطر قیافه میذاره میره مطمئن باش تو خیلی قشنگم باشی یکی قشنگترو ببینه میذاره نیره پس غصه این آدم سم رو نخور

خسته تر از خسته:/
اونی که دلم میخواست پیشش باشم چون خوشگل نبودم انتخابم نکرد من روابط عمومی خوبه با همجنسام و اونایی ک ...

ببخشید ولی همون بهتر که رفت کسی که به خاطر قیافه با یه نفر میره تو رابطه یه ادم مزخرفه 

ببخشید ولی همون بهتر که رفت کسی که به خاطر قیافه با یه نفر میره تو رابطه یه ادم مزخرفه

بهش حق میدادم خب به هر حال ما باید به دل طرفمون بشینیم چون قراره احساسشون و عمرشون را پای ما بذارن 

من آدم واقع گرایی هستم 

بهش حق میدادم خب به هر حال ما باید به دل طرفمون بشینیم چون قراره احساسشون و عمرشون را پای ما بذارن م ...

عزیزم اشتباه میکنی تو ادم واقع گرایی نیستی فقط اعتماد به نفست پایینه کسی که به خاطر قیافه میره تو رابطه به درد زندگی نمیخوره گلم خودتو دست کم گرفتی عزیزم درسته قیافه مهمه ولی نه اینکه اون شخص خوشگلیو بزاره تو اولویت اخلاق و رفتار در اولویته ممکنه یکی زیبا باشه ولی از نظر اخلاق صفر ویا بلعکس  پس همچین آدمی به درد زندگی نمیخوره به نظرت همچین کسی میتونی تو زندگی پشتو پناهت باشه ؟  ن گلم درضمن هیچ کس زشت نیست هرکسی زیبایی خودشو داره اون آدم ممکنه از قیافه خودش راضی نبوده و بخواد شریک زندگیشو برحسب زیبایی انتخاب کنه شما خودت ظاهرا چه طورین ؟ 

بهش حق میدادم خب به هر حال ما باید به دل طرفمون بشینیم چون قراره احساسشون و عمرشون را پای ما بذارن م ...

مگه از اول ندیده بودت ک بخواد الان بخاطر قیافت یهو بذاره بره!

خسته تر از خسته:/
عزیزم اشتباه میکنی تو ادم واقع گرایی نیستی فقط اعتماد به نفست پایینه کسی که به خاطر قیافه میره تو را ...

ببین درسته معیارهای اخلاقی هم مهمه 

به هر حال ما تا حدی باید به دل شریک زندگی آینده مون بشینیم که بعد بیاد اخلاق و رفتار ما رو بسنجه 

البته بعدا دلبستگی که بوجود بیاد معیارهای اخلاقی پررنگ تر و پرنقش تر میشه 

ولی شروع دلبستگی به دل نشسته

خود من تو یه تاپیکم گفتم با وجودی که زشتم یه شخصی مثل و به قیافه امیر تو فیلم آبان بیاد نگاهش نمیکنم 

پس به دل نشستن مهمه 

خودم تو جمع  دوستانه و همکار و کسانی که نگاه خریدارانه ندارن خیلی هم اعتماد به نفس دارم و خب ایشون منو نپسندید و هیچ ازش ناراحت نیستم ولی من عاشقانه دوستش دارم و اصلا هم ازش ناراحت نیستم 

ببین درسته معیارهای اخلاقی هم مهمه به هر حال ما تا حدی باید به دل شریک زندگی آینده مون بشینیم که بعد ...

نظرت درسته ولی چون عاشق اون شخص هستی حق رو تمام و کامل به اون فرد میدی و فکر میکنی مشکل از خودته  ولی هنوز دیر نشده امیدوارم با کسی آشنا بشی که لیاقتتو داشته باشه 

نظرت درسته ولی چون عاشق اون شخص هستی حق رو تمام و کامل به اون فرد میدی و فکر میکنی مشکل از خودته ول ...

چون بدی بهم نکرده فقط من به دلش ننشستم حتی اینقدر دوسش دارم که دعا میکنم یه دختر خوشگل نصیبش بشه