2777
2789
عنوان

ببخشم یا نه

39 بازدید | 4 پست

چند شب پیش تو مسجد بودیم، بعد چند تا خانمیم هم سن هم تو مسجد. داشتیم حرف می زدیم، یکیشون دراومد گفت چی می پزی. داشت ادا منو درمیورد که بعضی وقتا ازشون می پرسم امشب چی می پزی. بعد گفتم ادا منو درمیاری گفت آره حلال کن. بعد شروع کرد باز حرفای منو به یکیشون گفتن و خندیدن گفت ميگه کره بادام زمینی. حالا یه بار من گفته بودم برا اولین بار تو عمرم کره بادام زمینی یکم خریدم خوردم. بعد با اون یکی بلند بلند می خندیدند.

بعد زنگ زد ازم حلالیت خواست. شما باشید می بخشید یا نه.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

یادم اومد که قبلا هم این کار رو کرده بود، در حد خیلی کمرنگ ولی من به خودم نگرفته بودمش.

الان با این کارش باعث دیگه تا مدتی مسجد نرم.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.