ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
طلاق عاطفی به زوج های گفته میشن که طلاق نگرفتن وباهم زندگی میکنن ولی هیچ احساسی نسبت به هم ندارن حالا به هر دلیلی وعملا هرکی داره برا خودش زندگی میکنه رابطه به شدت سرد به دور از همدلی وهمراهی وحتی احساس مسولیت .براهرکسی شدتش متفاوت هست
واای 😑منو همسرمم سر مسائل کوچیک دعوا می کنیم مقصر بیشترشون خودمم اما منم تقصیر ندارم افسردگی دارم م ...
دعوا وجر وبحث رو همه دارن حتی گفته میشه رابطه سالم باشه شما جروبحث داری مثلا کسایی که طلاق عاطفی دارن یکی از نشونه هاش همین نداشتن جروبحث وحرف نزدن هستش .ولی افراط نکن حرمت رو نگه دار الکی چیزای کوچیک رو بزرگ نکن ولجویی ومعذرت خواهی هم فراموش نشه .نزار زندگیتو مفت ازدست بدی
دعوا وجر وبحث رو همه دارن حتی گفته میشه رابطه سالم باشه شما جروبحث داری مثلا کسایی که طلاق عاطفی دار ...
چهل روزه عموم رو از دست دادم قبلا زمینه افسردگی رو داشتم اوایل فوتش نمیتونستم گریه کنم بعد چهل روز تازه سوگ من شروع شده اما شوهرم نمیدونه من چمه بخاطر هر چیزی بهونه میگیرم و دوست دارم باهام قهر کنه عین آدمای مریض
مگر اینکه هردو طرف همدیگرو دوست داشته باشند و بخوان ب هم برگردن و ب مرور زمان و همکاری مشاور بله چرا ک ن میتونن زندگی بهتری داشته باشه.... ولی اگر یکی از طرفین نخواد و اون یکی مدام تلاش کنه تلاشش بی فایده هست چون یکی از اون طرفین خواهان یکی شدن و بهتر شدن رابطه نیستن