2777
2789
اخه چیزیم نیس چرا برم بیمارستان والا ۱۵ تااا خوردم انگار ن انگار مثل یه آدم عادی ام فقط از داخل بدنم ...

۰😡😡😡😡😡ممکنه مسموم شی فشارت بیفته یالا بلندشو بدو

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

20 سالمه

خواهر گلم منم دوران عشق و اینچیزا دیدم بعدش الان میگم وایی چقدر بچه بودم 

عزیزم بدنت و سلامتی ارزش همچین چیزهایی نداره 

اون دور ناراحت میشه بعدش هم عین خیالش نیست

خواهر گلم منم دوران عشق و اینچیزا دیدم بعدش الان میگم وایی چقدر بچه بودم عزیزم بدنت و سلامتی ارزش هم ...

من خودم ۲۰ سالمه ولی با یه آدم ۳۰ ساله تو رابطم ، نمیشه بهش گفت بچه بازی و اینا ، ای کاش میشد توضیح بدم همچیو ، ولی الانم بهش گفتم میخام برم دکتر حتی نپرسید چرا ! فقط گف اوکی مراقبت کن ، حرف میشه میگه من ۳۰ سالمه میفهمم فلان بیسار ، ولی یه جوری دایورت میکنه که انگار من براش هیچ اهمیتی ندارم 

با دوس پسرم به مشکل خوردم بحث کردیم اعصابم خورد شد انقد گریه کردم چشام کاسه خون شد مغزم نکشید برداشت ...

تو رو خدا بهم جواب بده خواهر اگه پیاممو دیدی دارم نابود میشم به قرآن دیگه افسردگی شدید گرفتم.من اهل هیچی نبودم اما خریت کردم سادگی کردم تو هیجده سالگی گول یه عوصی رو تو مجازی خوردم بعد یه مدت که عاشق و وابستش شدم تو تماس تصویری مجبورم می‌کرد به کارای غیر اخلاقی الان کلی عکس وفیلم جمع کرده و پنج سال از اون مسئله میگذره من افسرده شدم نابود شدم ولی مطمئنم پاکشون نکرده هیچ مدرکی ندارم شکایت کنم بنظرتون واسه همه میفرسته؟ دوست پسر شما این کارو کرد واسه کسی فرستاد؟

سلام منم مشکلم مثل مشکل تاپیک قبلی شما بود یه عوضی ازم عکس و فیلم داره که تو تماس تصویری ضبط کرده هنوز تهدید نکرده ولی کله خره میترسم مشکل برام پیش بیاره! تو رو خدا میشه جواب بدی قبلا تهدید شدی پسره تونست غلطی کنه یا زر الکی میزد و اینکه شکایت کردی شما یا خودش دست برداشت؟

سلام وقتت بخیرمشکلت حل شد که گفتی دست یه نفر عکس و فیلم داشتی تهدید شدی؟ منم شرایطم مثل تو هست تقریبا تو رو خدا جواب بده ؟ فتا برات کاری کرد؟ من مدرکی از تهدیدش ندارم زرنگه واضح تهدید نمیکنه که بتونم شکایت کنم بنظرت بدون مدرک فتا میتونه برام کاری کنه یه جور بترسونتش جلوشو بگیره خیلی میترسم و حالم بده جواب بده تو رو خدا