lost_bitch مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2366 عنوان بیاید کمک لطفا 😕 62 بازدید | 8 پست این کدومش کد رهگیریه و چطور باید وارد کنم تو سایت؟ باید هر هیفده رقمشو وارد کنم؟ اخه هربار میزنم میگه کد نامعتبره سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 1403/12/18 | 14:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lost_bitch مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2366 نمیتونم عکس بزارمیه کد زیر بارکده یکی جداست هردوتاشون هم ۵۴۱ هستن سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.
lost_bitch مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2366 سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.
hana__ool عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 284 توروخدا جوابمو بده که با تیک هات چیکار کردی الان خوبی گردنت خوب شد از چی بود علتش
lost_bitch مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2366 توروخدا جوابمو بده که با تیک هات چیکار کردی الان خوبی گردنت خوب شد از چی بود علتش کاریشون نکردم و پیگیر هم نشدمهمچنان ادامه دارن😅از فشار عصبی و استرسه سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.
hana__ool عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 284 کاریشون نکردم و پیگیر هم نشدمهمچنان ادامه دارن😅از فشار عصبی و استرسه میشه بگید برای شما چجوریه تیک گردنتون
hana__ool عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 284 کاریشون نکردم و پیگیر هم نشدمهمچنان ادامه دارن😅از فشار عصبی و استرسه میشه لطفا بگید تیک گردنتون چطوریه
hana__ool عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 284 کاریشون نکردم و پیگیر هم نشدمهمچنان ادامه دارن😅از فشار عصبی و استرسه جوابمو بده لطفا
lost_bitch مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2366 میشه لطفا بگید تیک گردنتون چطوریه معذرت میخوام یه مدت انلاین نشدماینشکلیه که گردنم به یه جهت پرت میشه یهو و روم برگردونده میشه به یه سمت و همزمان دستامم میان جلوی صورتم سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.