2777
2789
عنوان

مستاجرایی که

134 بازدید | 18 پست

امروز شنبه  است سفره حضرت مسلم برای مستاجراست

هر شنبه همین سفره است

مستاجرا باید هفت شنبه این روضه رو بگیرن برای خونه دار شدن

خیلیا اومدن انجام دادن صاحب خونه شدن برای لینک گروه فقط درخواست دوستی بدید ممنونم 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

بارک الله به تو برای کمک به همه آماده‌ای خدا عمرت را طولانی بکنه

مرسیی حاجت روا بشی

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آرزو میکنم به خواسته هات برسی و در رضای خدا باشی چون نیت ات پاک و خوبه خدا هم کمکت میکنه مطمئن هستم فردا دوباره به زیارت میرم اگه خواسته دیگه ای داری و فراموش کردی بگو تا به حضرت عرضه کنم تو هم حاجت روا باشی

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

آرزو میکنم به خواسته هات برسی و در رضای خدا باشی چون نیت ات پاک و خوبه خدا هم کمکت میکنه مطمئن هستم ...

😥💔نه هیچی جز اینکه ازش یکم دلم گرفته 

از چی دلت گرفته متوجه نشدم از کی یا از چی دلت گرفته؟

از امام رضا دلم گرفته

یعنی چی منظورت دلتنگ امام رضا ع هستبی؟ یا خدای ناکرده دلخوری از ایشان

دلخورم 🥺💔هم ایشون هم حضرت عباس 

چرا توضیح بیشتر بده بفهمم

حضرت عباس که کلا بیخیال 😂💔هر چی صداش میکنم گریه میکنم جوابمو نمیده چقدر نذر کردم براشون برای حضرت ام البنین 💔 

امام رضا هم دلم ازش گرفته حاجتمو نمیده جوابمو نمیده چرا؟💔من دوست دارم یبار حضرت عباس بیان خوابم باهاشون حرف بزنم مشکلمو بهشون بگم بهم بگن چیکار کنم 💔😔