2789
عنوان

پودر چاقی

130 بازدید | 15 پست

بچه های کسی هست پودر یا قرص چاقی خوبی بشناسه...من چند بار قرص تست کردم ولی باز برگشت داشته حتی باشگاهم میرفتم اما افزایش وزن جزیی داشتم قدم بلنده وزنم به قدم نمیاد اصلا واقعا دیگه دارم اذیت میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۱۷۰۵۸ کیلو...از کجا تهیه کنم روش مصرفشو میگی عزیزم

از عطاری

روزی دوقاشق بخوری،نیم ساعت قبل ناهار،نیم ساعت قبل شام.روز اول خواب آوره ولی روز بعدی دیگه درست میشه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

از عطاریروزی دوقاشق بخوری،نیم ساعت قبل ناهار،نیم ساعت قبل شام.روز اول خواب آوره ولی روز بعدی دیگه در ...

عزیزم سینه هم بزرگ میکنه🥲من سینه هام کوچیکه حتی  تو ژن ام چاقی هست ولی برا من نمیشه

اگه علت لاغریت از کم اشتهایی باشه نه بازگشت نداره

برا خودم نمیخوام براهمسرم میخوام 

چندبارقرص استفاده کرده چاق شده ولی به محض کنارگذاشتن دوباره لاغر میشه  اون قرصهایه حالت پفی هم میدادن بهش

غذاشم معمولیه  بدغذانیس  پرخورهم نیس 

برا خودم نمیخوام براهمسرم میخوام چندبارقرص استفاده کرده چاق شده ولی به محض کنارگذاشتن دوباره لاغر می ...

حالا اینم یه امتحانی بکنه یه قوطیشو بخوره بعد قطع کنه یه مدت ببینه برگشت داره یا نه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

عزیزم سینه هم بزرگ میکنه🥲من سینه هام کوچیکه حتی تو ژن ام چاقی هست ولی برا من نمیشه

اگه تو ژنت باشه آره بزرگ میشه

شماخودت چنددوره استفاده کردی چندماه؟الان دیگه مصرف نمیکنی؟

۳دوره مصرف کردم در طی ماه های مختلف که پشت سرهم نبود.الان از تابستونه قطع کردم ولی وزنم ثابت مونده

عزیزم سینه هم بزرگ میکنه🥲من سینه هام کوچیکه حتی تو ژن ام چاقی هست ولی برا من نمیشه

تو رو خدا پودر و این آت و آشغال ها رو نخور   دور از جون کلیه هاتو از دست میدی کلیه عضو حساسیه 

اگه میخوای پر و تپل شی چهار مغز پسته.گردو بادام درختی و فندق رو آسیاب کن کنجد سیاه زیاد بهش بزن با شکر تو شیشه بریز بعد هر وعده غذایی یک ق خوب بجو و بخور

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد