2777
2789
هرکاری کردم نگرفت سینمو نمیگیره دیگه انقد گریه جیغ از همون روز اول نگرفت جیکار کنم خیلی عصابم خورده

قصد جسارت وعذاب وجدان دادن نداشتم کلا دردودل کردم 

نمیدونم بخدا حداقل وقتی تونست غذابخوره هرروز حریره بادوم بهش بده بادوم عالیه برای استخوناش

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قصد جسارت وعذاب وجدان دادن نداشتم کلا دردودل کردم نمیدونم بخدا حداقل وقتی تونست غذابخوره هرروز حریره ...

خواهش میکنم عزیزم فقط یاد اوردی میشه داعم واسم با وجود  بقوله شما  مشکلات این شیرخشکا ذهن ادم درگیر میشه وعصبی که چرا بچم شیر خودمو نخورد بهترین شیر شیره مادره واقعا  

خواهش میکنم عزیزم فقط یاد اوردی میشه داعم واسم با وجود بقوله شما مشکلات این شیرخشکا ذهن ادم درگیر ...

دقیقا همینه سختترم هست شیرخشک هم هزینه هم درست کردنش نصف شب...

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خواهش میکنم عزیزم فقط یاد اوردی میشه داعم واسم با وجود بقوله شما مشکلات این شیرخشکا ذهن ادم درگیر ...

منم با یبوست بچم درگیر بودم ولی خداروشکر از شش ماهگی به بعد که غذای کمکی میدم مشکلش حل شده هر روز دفع داره، از هفت ماهگی به بعد سیب خام و انجیر خیس خورده رو با رنده ریز طوری که کاملا له بشه رنده کن قاطی کن بده بخوره، جو پرک رو بپز له کن با یکم کره بده بخوره انشالله مشکلش حل میشه.