2777
2789
عنوان

درد کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 28 پست
گلم ی هندونه ی کوچیک رو خوب بشور بعد بزار توی آب ک خوب پخته شد یکم ازش بخور اون آبی ک باهاش جوشید هم ...

ممنونم عزیزم.میدونی درد رو هم آروم میکنه یا نه؟ من سنگم دفع شده ولی درد دارم هنوز نمیدونم این چه مدلشه

ممنونم عزیزم.میدونی درد رو هم آروم میکنه یا نه؟ من سنگم دفع شده ولی درد دارم هنوز نمیدونم این چه مدل ...

خواهش گلم ایشالا زود خوب شی

ولی این روشی ک بهت گفتم درد کلیه رو کامل تسکین میده

🩻🩺

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سنگ شما دفع شده؟

من توی هرکلیه ام سه الی ۴تا سنگ داشتم یکی دوروز دیگه مجدد برم سونوگرافی از من چسبیده توی گوشت کلیه هام...درد دارم شدید فعالیتم فوق‌العاده زیاده ولی ....

اللهم عجل الولیک الفرج💚
من توی هرکلیه ام سه الی ۴تا سنگ داشتم یکی دوروز دیگه مجدد برم سونوگرافی از من چسبیده توی گوشت کلیه ه ...

منم سنگم بزرگ بود.سنگ شکن رفتم همه شربت رو امتحان کردم .دفع شده ولی درد میکنه موقع فعالیت یا خواب.خیلی سخته واقعا

ممنونم عزیزم.میدونی درد رو هم آروم میکنه یا نه؟ من سنگم دفع شده ولی درد دارم هنوز نمیدونم این چه مدل ...

اگه دفع کردی چون جاش خالی میشه درد میگیره هنوز مواظب باش جاش زخم نشه عزیز

اللهم عجل الولیک الفرج💚
منم سنگم بزرگ بود.سنگ شکن رفتم همه شربت رو امتحان کردم .دفع شده ولی درد میکنه موقع فعالیت یا خواب.خی ...

بعدش نرفتی سونو ببینی مثلا سنگ خورده ای چیزی نمونده جاش....اینم بگما سنگ شکن تا مدتی درد رو داری اگه سنگ شکن کردی شک نکن درد رو داری تا مدت ها گرم نگهش دار مایعات بخور گرم بخور

اللهم عجل الولیک الفرج💚
بعدش نرفتی سونو ببینی مثلا سنگ خورده ای چیزی نمونده جاش....اینم بگما سنگ شکن تا مدتی درد رو داری اگه ...

رفتم سیتی اسکن کلیه دادم.چیزی نبود توش.آره سنگ شکن رفتم حتما برای همونه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز