2777
2789
عنوان

جوش واژن

214 بازدید | 17 پست

بچه ها من روی لابیا مینور یه چیزی شبیه جوش زدم 

رفتم دکتر گفت زگیل نیست احتمالاااا تبخال باشه یا حتی یه جوش ساده

پاپ اسمیر ازم گرفت

ولی کم تحربه بود اصلا راضی نبودم

کسی تبخال داشته؟

پماد موسپیرون داد گفت بزن اگه رفت که هیچی اگه دیدی داره بیشتر میشه بیا

درد و سوزش هم نداره فقط وقتی فشار میدم یه کوچولودرد میگیره

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!

شاید جای کثیفی نشستی یا خودت موقعه تموم شدن دستشویی خشک نکردی جوش زدی...

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید جای کثیفی نشستی یا خودت موقعه تموم شدن دستشویی خشک نکردی جوش زدی...

نمیدونم

از تبخال تجربه ای ندارید

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
نمیدونماز تبخال تجربه ای ندارید

خیر

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

متاهلی یا مجرد ؟ یا رابطه داشتی حساس شدی ؟

متاهلم

اگه‌رابطه پر خطر نداشتی ک جای نگرانی نیستیه حرف دیگران گوش ندن میگن از در و دیوار میگیری

متاهلم و همسرم هیچی نداشته

من خودم حتی تا حالا تبخال روی لبم نزدم

اما همسرم تبخال لب داشته

جوش چرکیه ؟

داخلش سفیده خیلیییی زیر پوسته

شبیه غده ریز چربی