2789
چراااااا من از عصري دارمً ميخونم 😂😂😂 من تهرانم البته هنوز مال من باز نشده همچنان يواشكي ميرم  ...

میزنمتا میگم الان اخبارگفت

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مشهد رو کجا گفتن خانوما بیاین بگین. اخبار استان چیزی نگفت که

من تو تل گرام دیدم مدارس پیام دادن به خاطر الودگی تعطیله 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

حتی دوره دبیرستان هم تعطیله

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
عزیز دلم کنجدتون خوبه؟ 

اره  خدا روشکر فعلا که خوبه 

من تو تل گرام دیدم مدارس پیام دادن به خاطر الودگی تعطیله 

آلودگی رو میدونم امروز تعطیل بودیم . اما فردا رو اخبار استان خراسان نگفت . بچه م با گریه خوابید دوست داشت مثل شبای تعطیلی بیشتر بیدار باشه و ساعت ۹ نخوابه😁

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))