همسرم بدترین دشمن من روی زمین همیشه یجوری رفتار میکرد فکر میکردم بهترین مرد دنیاست فکر میکردم فقط خانوادش به من بدی میکنن امروز فهمیدم که خودش بهشون رو میده و جوری رفتار میکنه که اونا به خودشون اجازه میدن هرجوری شده با من رفتار کنن من که نمیبخشمش هیچوقت هیچوقت به خدای خودمم گفتم من ازش نمیگذرم تو هم نگذر امشب افطار درست کردم جلو مامانش رفت نون پنیر خورد هرچی باهاش حرف زدم جوابمو نداد هم موقع افطار هم سحری برا مادرش آب میاورد منو بی اهمیت میکرد 😔😔😔💔💔💔 زندگی من مثل زندگی امام حسن مجتبی ع میگن هرکس همسرش بهترین دوستشه همسرم من بدترین دشمن شده مثل همسر حضرت که ایشون رو مسموم کرد لعنت به همسر من و امام حسن البته که من در جایگاهی نیستم که بخوام خودمو با معصومین مقایسه کنم
خدا نگذره از کسانی که زندگی رو به کام ما تلخ کردن💔
بهش بگو روزه نگیر خدا روزه ی مردی که خون به دل زنش کنه نمیخواد
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
بهش بگو روزه نگیر خدا روزه ی مردی که خون به دل زنش کنه نمیخواد
من در جایگاهی نیستم که به جای حداوند تصمیم بگیرم ولی از حق خودم نمیگذرم امرور خودشو مامانش باهام کاری کردن با زبون روزه و پای پیاده حدود دوساعت پیاده روی کردم رفتم با یکی از امام زاده های شهرمون درد و دل کردم تا آروم شدم😭💔جگرم خون از دستشون نمیدونم کجا برم
من در جایگاهی نیستم که به جای حداوند تصمیم بگیرم ولی از حق خودم نمیگذرم امرور خودشو مامانش باهام کار ...
عجب آدمایی اخه دردشون چیه
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
مثلا هر اتفاقی از مریض شدن یکی از اعضای خانوادشون تا دعوای بین بقیه بچه هاش هر اتفاق مهم و مزخرفی که بیوفته مقصر من هستم دخترش بچه سقط کرد زنگ زد به من عقده هاشو سر من خالی کرد من خودم سه تا سقط داشتم دارو میخوردم زر میزدن کورتاژ میکردم زر میزدن حتی میگفتن نرو بیمارستان توی خونه سقط کن🤨همش سرشون اومد