2777
2789
عنوان

کیا اینجورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 77 پست
چرا عزیزم ترشحات شیری رنگم داریم ...چون تو اقدام هستی خیییلی داری نکته بینی میکنی...اینجوری وسواس می ...

دقیقا خیلی وسواس شدم‌. الان حس پریودی دارم با این ترشحات میدونم پری میاد اما این ترشحات واسم سواله چون هیچ جا نخوندم 

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
شیر پر چربه یا کم چرب؟

دامداران ۳ درصد چربیه عزیزم

ههههههههه  

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا خیلی وسواس شدم‌. الان حس پریودی دارم با این ترشحات میدونم پری میاد اما این ترشحات واسم سواله چ ...

من خودم تو دوران بارداری مسایلی برام پیش اومد که اصن نه جایی خونده بودم نه کسی تجربه کرده بود .  انگار فقط مختص من بود...تو هم سر هر چیز جستجو نکن. ..هر کس بدنش با بقیه فرق داره 

من شنیدم وقتی ترشح نشون ازعفونته که بوی بدبده یاخاکستری وسبزوازاین چیزاباشه ایشالاکه چیزی نیست

ممنون عزیزم راستی شمابارداری خانومی؟

دامداران ۳ درصد چربیه عزیزم ههههههههه    

خب پس مشکلی نیست 

مریض بعدی لدفا😀😀

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
من خودم تو دوران بارداری مسایلی برام پیش اومد که اصن نه جایی خونده بودم نه کسی تجربه کرده بود .  ...

ازت ممنونم مهربون

خب پس مشکلی نیست  مریض بعدی لدفا😀😀

بابا من جدی گفتم آخه چرا مسخره میکنین؟

به خدا خیلی بی معرفتین دریغ از ی راهنمایی. فقط دنبال خنده و سرگرمی هستین. عیبی نداره بخندین اما لاا ...

عزیزم یبار دکترم میگفت یکم ترشح و حتی دلدرد واکنش رحم به مایع اسپرم هست 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عزیزم یبار دکترم میگفت یکم ترشح و حتی دلدرد واکنش رحم به مایع اسپرم هست 

ممکنه دلیلش این باشه که دوماه هست با عسل نزدیکی میکنم؟ دوماه بود واژنم خشک بود به تجویز پزشک با کمک عسل نزدیکی میکردم.

ممکنه دلیلش این باشه که دوماه هست با عسل نزدیکی میکنم؟ دوماه بود واژنم خشک بود به تجویز پزشک با کمک ...

اره میشه ترشحت  بنظرم اصلا برای عفونت نیست  همون بخاطر استفاده از عسل و واکنش بدنته نگران نباش شاید بدنت داره آماده میشه 

نه براتولدپسرم لحظه شماری میکنم😊

ای جانم ان شا الله زودی میاد دوست داشتی تو ختم حدیث کسای ما شرکت کن عزیزم

خوب دختر خوب اینو از اول بگووو خوب ...معما حل شد که 😉😉😉😉

جدی به خاطر اونه آخه من الان نزدیک ده روز هست نزدیکی نداشتم بعد از ده روز یادش افتاده عسلا رو بهم پس بده