2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اینکه دلمون بچه میخواد یا نه رو تو بگی؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
من چرا بگم گلم.سوال کردم.گفتم شاید کسی مشکلی داشته باشه

چون گفتی بیاین تا بگم عزیزم 😂

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
نه ببخشید اشتباه نوشتم🤣🤣

من یه دکتر میشناسم مال اهوازه داروساز هست برا دوقلو زایی و ناباروری دارو میده دوماهه جواب میگیره آدم.من خودم برا پسرزایی ازش گرفتم.ولی دوستامم نتیجه گرفتن ازش.منم ب نیت حاجات روا شدنم قسم خوردم به هرکس مشکل داره بگم تا بحق خدا دامن اش سبز بشه

من یه دکتر میشناسم مال اهوازه داروساز هست برا دوقلو زایی و ناباروری دارو میده دوماهه جواب میگیره آدم ...

مبارکه عزیزم فقط حضوری ویزیت میکنه اخه یکی که راهش خیلی دوره چی؟؟؟ 

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

مبارکه عزیزم فقط حضوری ویزیت میکنه اخه یکی که راهش خیلی دوره چی؟؟؟

به وقت سحر قسم ن بهم چیزی میرسه ن تبلیغه.داروهاش دست ساز هستن معروفه توی اهواز.میفرسته برا ادم..خودمم دارم استفاده میکنم