بچه ها من الان ده ساله که کم کاری تیروئید دارم . ۲۲ سالمه و قرص مصرف میکنم . خیلی ناراحتم . همش حس میکنم الکی گفتن و من واقعا تیروئید نداشتم و الکی قرصیم کردن و خب تیروئیدم پر از ندوله که خدای نکرده امکان داره هرکدوم پیشرفت کنن . و خب خیلی ناراحتم که تو سن کم باید اینطوری بشم و شاید هم زودتر از مردم عادی بمیرم . و اینکه هرکسی میاد خواستگاریم اینو که میشنوه سریع فراری میشه . چون ناآگاهن و میترسن که بچه شون یموقع ناقص نشه . و خب خانواده های ایرانی رو که میشناسید پسرشون هزارتا عیب واضح داره اما دختره باید از همه جهت عالی باشه که خاندان پادشاهی رو ادامه بده . داشتم فک میکردم خاستگار اومد چطوری بگم بهشون این موضوعو ؟ نمیخام کولی بازی درارم اما خیلی سخته
بهش بگو قابل کنترله و حتی ممکنه کاملا درمان و برطرف بشه
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
سلام از یک پزشک متخصص شنیدم که سیاه دانه برای تنظیم عملکرد غده تیروئید بسیار مناسبه، روی غذاهاتون مثلا پنیر و برنج و غیره بریزید دونه هاشو و بخورید. در مورد خواص سیاهدانه حتی روایت هم داریم از اهل بیت(ع) . ان شاءالله سلامت باشید.
لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید