یه خواهرکوچیک دارم از بچم یکم بزرگتر درحد سه سال همیشه میترسم بابام که فوت کنه مامانم و خواهرم بچسبن به شوهرم چون مامانم ادم بی چهارچوبیه از نظر اخلاقی پیشش احساس امنیت نمیکنم...ازش میترسم بهش اصلا اعتماد ندارم...اصلا نمیدونم دوستم داره یانه...چقدر بد وجودمادر باعث ترس بشه...حتی نتونست جلوگیری کنه بچه نیاره ازش خیلی بدم میاددوسش دارما اما مادر نیست رفتارای خیلی افتضاحی داره...تروخدا درکم کنید گارد نگیرید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
انشالله ک عمر پدرتون صد سال باشه و تنهاتون نزاره... من درکت میکنم بعضی مادرا واقعا ترسناکن از دشمن ب ...
الهی امین ممنونم...من در خانوادم تنها هستم چهار برادر خواهریم اما فقط من تشکیل خانواده دادم و افکار سالمی دارم بقیه مجرد و عیش و نوش...اگر یکیشون خانواده داشت خیالم راحت بود ولی تنهام ...