2777
2789
عنوان

فوبیای دارم از وجود مامانم

221 بازدید | 13 پست

یه خواهرکوچیک دارم از بچم یکم بزرگتر درحد سه سال همیشه میترسم بابام که فوت کنه مامانم و خواهرم بچسبن به شوهرم چون مامانم ادم بی چهارچوبیه از نظر اخلاقی پیشش احساس امنیت نمیکنم...ازش میترسم بهش اصلا اعتماد ندارم...اصلا نمیدونم دوستم داره یانه...چقدر بد وجودمادر باعث ترس بشه...حتی نتونست جلوگیری کنه بچه نیاره ازش خیلی بدم میاددوسش دارما اما مادر نیست رفتارای خیلی افتضاحی داره...تروخدا درکم کنید گارد نگیرید

شاد و سلامت باشید 💐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاصلتو از همین حالا حفظ کن

چطوری عزیزم...واقعا نمیدونم شوهرم خوش برخورد صمیمی چطور بگم گرم نگیر بعدا مسئولیت میفته رو دوشمون...😔واقعا حق ندارم مثل یک ادم عادی زندگی کنم؟خستم...

شاد و سلامت باشید 💐

حالا مگه بابات فوت کرد؟بنظرم افکارت خیلی بده

نه خداروشکر حالش خوبه الهی صدسال زنده باشه..عزیزم خب مادرم خیلی بی چهارچوب...اگر بشناسیش اینطوری نمیگی... بعنوان دختر بزرگترش خوب میشناسمس

شاد و سلامت باشید 💐

دوست عزیز شرایط زندگی سختی دارم شما که نیستید بدونید ...

امیدوارم مشکلی پیش نیاد و پدرتون سال های طولانی زنده باشن

فقط خواستم بگم اول روز اول هفته با فکر و خیال ناراحت کننده شروع نکن اعصاب خودتو بهم نریز این افکار خیلی منفیه نگرانش هستی 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
امیدوارم مشکلی پیش نیاد و پدرتون سال های طولانی زنده باشنفقط خواستم بگم اول روز اول هفته با فکر و خی ...

دورت بگردم هرکی که هستی...برام دعا کن ...با اشک نوشتم ..شما درست میگید بله....🌼

شاد و سلامت باشید 💐

دورت بگردم هرکی که هستی...برام دعا کن ...با اشک نوشتم ..شما درست میگید بله....🌼

چشم دعاتون میکنم  

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
انشالله ک عمر پدرتون صد سال باشه و تنهاتون نزاره... من درکت میکنم بعضی مادرا واقعا ترسناکن از دشمن ب ...

الهی امین ممنونم...من در خانوادم تنها هستم چهار برادر خواهریم اما فقط من تشکیل خانواده دادم و افکار سالمی دارم بقیه مجرد و عیش و نوش...اگر یکیشون خانواده داشت خیالم راحت بود ولی تنهام ...

شاد و سلامت باشید 💐

الهی امین ممنونم...من در خانوادم تنها هستم چهار برادر خواهریم اما فقط من تشکیل خانواده دادم و افکار ...

البته افکار منطقی منظورم نه که سالم و سلامت

شاد و سلامت باشید 💐