2777
2789
عنوان

شوهرم انقد کتکم زد همه بدنم کبوده

587 بازدید | 27 پست

با حرفاش عمدا منو حرص میداد میخندید منم به شوخی موهاشو گرفنم اما محکم نبود

یهو اونم موها منو گرفت گفت ول کن تا ول کنم منم ول کردم 

بعد گفت خب بیا کشتی بگیریم به بهونه کشتی انقد منو کتک زد دیگه نفسم بالا نمیومد من بدبختم برا نجات خودم گازش میگرفتم موهامو مبگرفت میکشید تا ولش کنم😐همه بدنم کبود شده

بعدم هرهر میخندید میگفت اگه بزنی باز میزنمت:/حالا بعدش معذرت خواهی کرد اما الان من دارم به این فکر می‌کنم این اصلا چجوری دلش اومده منو بزنه در این حد مگه میشه اخه😐من دلم نمیاد هیچ وقت بزنمش اینجوری 

میگم نکنه عقده چیزی رو داشته ازم😐😂

لطفا نیاید بگید بچه اید و بچه بازی میکنید و فلان ما با هم شوخی و بچه بازی زیاد داریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای شوهر  منم اینجوریع مثلا شوخی میکنه 

بدنم کبود می‌شد بعد نشونش میدادم میگفت چ لوسی

تا اینکه ی بار راهشو یاد گرفتم و من کبودش کردم الان دیگه زورم بهش میرسه هروقت اینطور میشه از خجالتش درمیام

خب پس شوخی کرده دگ نوش جون

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

متوجه نشدم شوخی بود یا جدا دعواتون شد

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
وای شوهر منم اینجوریع مثلا شوخی میکنه بدنم کبود می‌شد بعد نشونش میدادم میگفت چ لوسیتا اینکه ی بار ر ...

واای من هرچی خ‌استم بزنمش نتونستم دستامو محکم میگرفت نمیتونستم تکون بخورم😐😂چجوری کبود میکردی؟