2777
2789

ی سالی هس موهامو شونه نمیکنم هم کم پشته از بس ریخته هم کوتاهه رو گردن فقط مجلسی جای بخوام برم در غیر این صورت شونه نمیکنم هم حوصلم نمیکشه هم چرب میشه از شونه کنم همیشه ی کلیپس میزنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شونه که می کنید باعث میشه کف سر ماساژ بگیره و گردش خونش بالا بره که برای مو خوبه 

روزانه یه تعداد نرمالی مو میریزه 

وقتی شونه می کنید اون مو ها خالی میشن و سرتون سبک میشه 

اینجوری تعداد کمتری به چشم میاد ولی وقتی زمان طولانی شونه نمی کنید تعداد بیشتر داخل شونه جمع میشه 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

شونه که می کنید باعث میشه کف سر ماساژ بگیره و گردش خونش بالا بره که برای مو خوبه روزانه یه تعداد نرم ...

منم همین فکرو میکنم ولی ریشه اش ضعیف شده تو حموم اروم دست ک میکشم ده تا باهم میاد

نمیدونم والا  

منم ریزش مو دارم موهامو خیلییی بلنده همسرم دوست نداره کوتاه کنم 

روزی دوبار شونه میکنم یا میبندم یا میبافم شونه کنمم یه عالمه میریزه رو شونه

دل شکسته

نمیدونم والا منم ریزش مو دارم موهامو خیلییی بلنده همسرم دوست نداره کوتاه کنم روزی دوبار شونه میکنم ...

منم موهام بلند بود تا پارسال ازبس ریخت کوتاه کردم

دکتر رفتین؟ مکمل هم خوبه

مکمل داد دکتر نوروبین بیوتین زینک هیرویت هیچ کدوم اثری نداشفق ماینوکسیدل کم میکنه اونم خیلی گرونه لامصب ی چوسه ریختن توش هر هفته تموم میشه

منم موهام بلند بود تا پارسال ازبس ریخت کوتاه کردم

منم دوست دارم کوتاه کنم برم دکتر بهش برسم جون بگیره ولی همسرم نمیزاره میگه میریم دکتر ریزشش شاید قطع شد 

برای ۱۹ فرودین از یه دکتر خوب وقت گرفته انشالله برم خوب بشه 

خسته شدم همش غذا پختند استرس دارم همش دست میکشم رو لباسام که مونباشه انقد بدم میاد رو لباسام و روی فرش مو باشه خیلی حساسم ولی الان ۳ ماهی هست اینجوری شدم‌نمیدونم چرا🥺🥺

دل شکسته

منم دوست دارم کوتاه کنم برم دکتر بهش برسم جون بگیره ولی همسرم نمیزاره میگه میریم دکتر ریزشش شاید قطع ...

موهای سر منم رو لباسو فرش هس باید بری ازمایش بدی منم نرفتم حالا شوهر من پول نمیده برم دکتر

موهای سر منم رو لباسو فرش هس باید بری ازمایش بدی منم نرفتم حالا شوهر من پول نمیده برم دکتر

حالا اگه موهای خودش میریخت بدو بدو میرفت 😒

همسر من  رو موهای من بیشتر از خودم حساسه 

خیلی ام بدش میاد تو خونه یا رو لباس مو ببینه 🫠واسه همون همش میگه بریم دکتر یه بار اوایل که میریخت رفتم آزمایش نوشت ولی دیگه جوابشو نبردم نشون بدم درگیر عروسی اینا شدیم بیخیال شدم ولی الان واقعا کلافه میشم بیشتر میترسم مهمون اینا میاد رو خونه رو سرامیک مو باشه همشم استرس دارم از غذا مو در نیاد 😭

دل شکسته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز