2777
2789
عنوان

ی سوال دارم بیاین راجب بچه

89 بازدید | 13 پست

پسرداییم ۷ سالشه لوزه داره 

قبلا بخاطر ملاجش عمل شده ملاجش بسته بود وقتی ب دنیا اومد 

بعد الان لوزه داره داییم بر ا دکتر گفته اگ بخاد عمل کنه باید ی روز تو آیسیو بمونه

بخاطر همین داییم دیگ میترسه میگه بیخیال عمل نکنیم 

توروخداا بگین بزرگ شد لوزش خوب میشه؟عمل نکنن؟

بزرگ‌شد خوب نمیشه

لوزه میمونه

بزرگ‌شد میتونه عمل کنه تا قبل ۱۳ سالگی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه منم لوزه سوم داره ۷سالشه دکتر گفت اگر تند تند مریض نمیشه ولش کنید

پسرداییم تن تن مریض میشه 

من خودمم بچگی داشتم ی پام تو بیمارستان بود و دکتر .الان بزرگ شدم خوب شدم 

ولی پسر داییم دماغش میگیره شبا خابیدنی 

عملیه که توی بچگی انجامش بسیار ساده تره ، توی بزرگسالی پر ریسک میشه ، لوزه شوهر من باید عمل میشد بخاطر همین ترس های بی معنی عملش نکردن همیشه خر و پف می‌کنه حالا من خیلی حساس نیستم روی خروپف ولی بعضیا اصلا نمیتونن تحمل کنن مسأله کوچیکی نیست واقعا یکی تا صبح بیخ گوشت خر خر کنه به داییت بگو دکتر بهتر صلاح بچه رو می‌دونه اگر شک داره نظر چند تا دکتر دیگه رو هم بپرسه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

لوزه که خوب نمیشه اما چیزی نیست که حتما لازم باشه عمل کنه، ممکنه خودش ی ذره اذیت باشه مثلا توو خواب خر و پف کنه و.... اما معمولا بچه ها بابت این چیزا اذیت نمیشن، اگر زود زود سرما نمیخوره میتونه بعد عمل کنه 

لوزه که خوب نمیشه اما چیزی نیست که حتما لازم باشه عمل کنه، ممکنه خودش ی ذره اذیت باشه مثلا توو خواب ...

چن سالگی عمل کنه؟؟

دماغش کیپ میشه شبا خیلی سختشه 

بعد گفتن آیسیو باید بمونه داییم بخازر همین بیخیال شده 

اره ولی چرا آیسیو گفته

ممکنه بقیه کسایی که عمل لوزه میشن هم نیاز باشه برن ICU  و چیز خاصی نباشه و جزو روتین بعد از این عمل باشه ، ولی اگر به تشخیصش شک دارن با یه دکتر دیگه صحبت کنن در هر صورت ، صورت مسأله رو نباید پاک کنن

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

چن سالگی عمل کنه؟؟دماغش کیپ میشه شبا خیلی سختشه بعد گفتن آیسیو باید بمونه داییم بخازر همین بیخیال شد ...

خوب کرده به نظرم چون عمل لوزه اصلا سخت نیست و حتما ریسکش بالا هست که گفتن ای سیو بستری بشه 

من خودم لوزه داشتم، برای من سختی ای نداشت چون بچه با دهنش توو خواب نفس میکشه نگران بچه نباشید، با پزشک بیهوشی مشورت کنید هر موقع متخصص بیهوشی اجازه داد، موردی نداره دیگه 

من سیزده سالگی عمل کردم، خواهر بزرگ بوده که لوزه و بینی ش رو عمل کرد 

سن مهم نیست 

خوب کرده به نظرم چون عمل لوزه اصلا سخت نیست و حتما ریسکش بالا هست که گفتن ای سیو بستری بشه من خودم ل ...

من خودم ۲۲ سالمه لوزه دارم 

ینی عمل کنم؟

اخه میگن سن بالا خطر داره خون ریزی میکنه 

وای چرا گفتن آیسبو