2777
2789

من سه روز پیش زایمان کردم فوقالعاده وحشتناک بود این زایمان سومم بود سر اون دوتا اصلا اذیت نشدم ولی سر این تقریبا سه روز عذاب کشیدم حالا همش مث یه فیلم ترسناک جلو چشامه ارامش رو ازم گرفته هی گریم میگیره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم مبارکت باشه کوچولوهات چندسالشونه ؟ بهش فکر نکن هروقت یادت افتاد فقط خداروشکر به سلامتی تموم شد

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

ای جانم… 

من از یه خانم دیگه هم شنیده بودم سومین زایمان طبیعیش وحشتناک بوده در صورتی که دوتا قبلی معمولی بوده

نمیدونم دلیلش چی میتونه باشه درصورتی که همه فکر میکنن دیگه سومی خیلی راحته هم تجربه دارن هم بدن عادت کرده

وای خدامن از ترسم نمی‌رفتم بیمارستان انقد دیر رفتم بچه مدفوع کرد اورژانسی سزارین شدممن دل زایمان طبی ...

من بخاطر سرماخوردگی رفته بودم بزور بستریم کردن سه روز عذابم دادن اگه مث بچه های دیگم به موقع بود این طور نمیشدم

قدم نو رسیده مبارک 

التماس دعا 

فردا باید برم جایی برام دعا کن دوست قدیمی

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

سلام عزیزم. ببخشید شما افتادگی مثانه و.. نگرفتی؟ من بعد سومی گرفتم. منم طبیعی بود زایمانام

سلام.افتادگی مثانه نه ولی رودم بشدت اذیته یه حالت بیرون زده بعد زایمان خیلی شدید شده

سلام.افتادگی مثانه نه ولی رودم بشدت اذیته یه حالت بیرون زده بعد زایمان خیلی شدید شده

بدون درد رفتی؟ من سر پسرم 40هفته بودم وقتم گذشته بودم بستریم کردن یعنی پدرم دراومد. ولی ادم نشدم الان6سال میگذره دلم دومی میخواد شوهرم راضی نمیشه دعام کن امسال من باردار بشم. اسمم ستاره.

امضامم😭 حاضرم تحمل کنم فقط بذاره باردار بشم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بدون درد رفتی؟ من سر پسرم 40هفته بودم وقتم گذشته بودم بستریم کردن یعنی پدرم دراومد. ولی ادم نشدم الا ...

آره بدون درد رفتم ولی هنوز دو هفته دیگه وقت داشتم.حتما عزیزم انشالله خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده .دقیقا دو تا از دوستامم مث شما یک بچه دارن شوهراشون چندین ساله راضی نمیشن بچه دوم بیارن