2777
2789
عنوان

پوشک عطری

1309 بازدید | 28 پست

مامانا به نظرتون پوشک عطری برای نی نی ضررداره؟ آخه پوشکای ترکیه ایی هر مدل خریدم بوی عطر داشت و پوشاکهای ایرانی هم یه بو بدی میدن نظرتونو بگین ممنون میشم

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره ضرر داره بچه پوستش لطیفه نباید با مواد شیمیایی در ارتباط باشه حتی خود ما خانوما نبتید پدهای معطر استفاده کنیم حساسیت زاست

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
منکه استفاده کردم ضرر نداشت

عزیز کامل برای تو طول روز استفاده میکردی ؟ چه مارکی؟ 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
پسر من به عطری ها حساس بود

استفاده میکردی چطوری میشد از کجا فهمیدی که حساسه؟

عزیز کامل برای تو طول روز استفاده میکردی ؟ چه مارکی؟ 

اره کانفی خیلیم راضیم.مای بی بی اوایل خوب بود بعدش دخترمو میسوزوند.مولفیکسم فقط رد میکرد کانفی عالی بود

از دی ماه ۱۴۰۴ متنفرم 🥀🥀🥀🥀🍂🍂🍂

کاتفی ایرانیه.من کانفی و پرینای المان و ترک میلیتم ب مرور حساس شد پوستشون..الان مولفیکس ایرانی جدید شده واقعا عالیه..قبلا قبول نداشت ولی الان عالیه.جان ببه هم میبستم چندروز میش خیلی جالب نبود

کاتفی ایرانیه.من کانفی و پرینای المان و ترک میلیتم ب مرور حساس شد پوستشون..الان مولفیکس ایرانی جدید ...

کانفی که ترکیه ایه .مولفیکس یه لک سیاه انداخت رو بدنش خیلی ناراحتم نمیدونم چی براش استفاده کنم

اره کانفی منم گرفتم خیییییییلی عطری هست و دخترم رو میسوزوند فعلا مای بی بی میبندم و تن تن پماد مالی میکنمش

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
اره کانفی خیلیم راضیم.مای بی بی اوایل خوب بود بعدش دخترمو میسوزوند.مولفیکسم فقط رد میکرد کانفی عالی ...

الهی عزیزم منم از کان فی خیلی راضی ام تنها نگرانیم برای بوشه که میترسم ضرر داشته باشه وگرنه ضخامت و کش و جذبش عالیه و به پسرم می افته به نظرتون همین کانفی استفاده کنم

اره کانفی منم گرفتم خیییییییلی عطری هست و دخترم رو میسوزوند فعلا مای بی بی میبندم و تن تن پماد مالی ...

مای بی بی برای پسرم همش نم میداد هروقت می اومدم بغلش کنم تا کمر نحس بود خیلی عذاب کشیدم برعکس بسته ی بزرگشم مامانم خریده بود

الهی عزیزم منم از کان فی خیلی راضی ام تنها نگرانیم برای بوشه که میترسم ضرر داشته باشه وگرنه ضخامت و ...

من کانفی هرجا دیدم ایرانی بوده..مولفیکس ترک هم خوب نیس ولی ایرانیاش خدایی خیلی خوبن

کانفی که ترکیه ایه .مولفیکس یه لک سیاه انداخت رو بدنش خیلی ناراحتم نمیدونم چی براش استفاده کنم

عزیزم همشون یه جورایی بو دارن.من پریما ترک میبندم برا دخترم از همون نوزادی تا الان که یکسالشه راضیم ازش.

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.