مامانا به نظرتون پوشک عطری برای نی نی ضررداره؟ آخه پوشکای ترکیه ایی هر مدل خریدم بوی عطر داشت و پوشاکهای ایرانی هم یه بو بدی میدن نظرتونو بگین ممنون میشم
جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاتفی ایرانیه.من کانفی و پرینای المان و ترک میلیتم ب مرور حساس شد پوستشون..الان مولفیکس ایرانی جدید شده واقعا عالیه..قبلا قبول نداشت ولی الان عالیه.جان ببه هم میبستم چندروز میش خیلی جالب نبود
اره کانفی خیلیم راضیم.مای بی بی اوایل خوب بود بعدش دخترمو میسوزوند.مولفیکسم فقط رد میکرد کانفی عالی ...
الهی عزیزم منم از کان فی خیلی راضی ام تنها نگرانیم برای بوشه که میترسم ضرر داشته باشه وگرنه ضخامت و کش و جذبش عالیه و به پسرم می افته به نظرتون همین کانفی استفاده کنم
جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..