2777
2789
عنوان

الله اکبر😂

98 بازدید | 10 پست

بچه ها

من نمیدونستم ، که پام اندازه یه زایمان بخیه خورده🗿😂

حین بخیه زدن تو اتاق عمل که آخ نگفتم ، اون که بیحس بود هیچی ، ۵ ۶ بار آمپولو کرد داخل زخم بازم صدام درنیومد (زخم که زیادی عمیق باشه دردش کاملا تا مغز استخونت میره)

آخراش لامپای بالاسرمو میشمردم🗿😂

بعد فک میکردم کم بخیه خورده و چیز خاصی نی ، بیشتر کارامو خودم یه لنگه پا و نشسته انجام میدم 

حموم و دستشویی که سهله ، امروز داشتم اتاقو گردگیری میکردم🗿😂 (حواسم هست باز نشن بخدا🥲😂)

الان تازه متوجه شدم ظاهرا زیاد پاره شده بودم و باید یه کم ادا درمیاوردم🗿😂 (ارواح عمم ، کیَم نه مننننن)

پا 

زایمان 

هوشیاری 

کار خونه 

الله اکبر 

من که نفهمیدم چیطو شد ولی انشالله که بلا بدوره 🙏

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قربان شوما🗿😂💚

عزیزمی 💞😁

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ایول به دل جراتت بانو شوهر من یه کوچولو اندازه ی سر سوزن دستشو می‌بره واویلاس حالا شما .......دمت گرم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.