2777
2789

نمیومد با کراشم کراشم درسته جایگاه اجتماعیش خوبه ولی از لحاظ ظاهری افتضاحه در حدی که باهاش تو خیابون قدم بزنی خجالت میکشی خب حتما دختره خودشم خیلی خوشگل نبوده با این بوده دیگع

منم عاشق اخلاقش شدم اخلاقش خیلی خاصه 

خدایا یعنی دختره چه شکلی بوده 😭😭😭😭

از همکارش هزار بار پرسیدم همکارش اول برای اینکه دل من نشکنع گف معمولی بود ولی قسمش دادم گف خوشگل بود چشاش خوشگل بود😭😭😭😭😭

فکرتو چرا مسموم میکنی اخه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب قیافه نیست اکس من ک ۵ سال باهام بود و ادعا عاشقیش باسن اسمونو پاره میکرد با یه دختر چندشه ۱۳ ساله ب من خیانت کرد از وقتی با همچین دختری بم خیانت شده اعتماد ب نفسم رفته ت اسمون برعکس اونایی ک بهشون خیانت میشه بی اعتماد ب نفس میشن😂😂😂

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
گف آبی بود دیگه بعدشم گف حالا آبی اونجوری ام که نبود گربه ای بود به نظرت گربه ای خوشگله!

گربه ای یعنی کشیده بستگی داره درشت بوده یا ریز خب درشت و کشیده رنگی هم باشه خیلی کمیاب و قشنگه ولی ریز باشه نه 

پس چرا تو اینستا مینویسه همه چی در نهایت برای دختر خوشگله

مگ‌هرچی‌ت اینستاعه درسته؟😐🤦‍♀️

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂