حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ممنونم ارزو ندارم فقط یه درگیری فکریه میخوام ارومم کنه
همون دورکعت نماز حتی بلدم نیستی وضو بگیر چادر سرت کن بشین رو به قبله و با خدا حرف بزن همین
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
نمیدونم چرا سست شدم😓جالب اینجاست که خانواده ی مذهبی ای هم دارمخودمم موجه هستم.ولی دور شدم
منم همینطور شده بودم میدونی نمازم و ترک کردم تا ماه رمضان الان بهترین زمان برای برگشت به نمازه خودمم نمازم که ترک شده بود با روزه داری شروع کردم دوباره عیب نداره بابا طبیعیه که آدم موقع هایی خسته بشه