2777
2789
عنوان

مادر شوهر

143 بازدید | 3 پست

بچه ها دیروز خواهر شوهر من از این سارافونا هستن ک‌ کت میخوره روشون گرفت آورد بمن نشون داد گفت خوشگلع گفتم آره خیلی مبارکت باشه برا عیدش برا بیرون گرفت من گفتم خوشگله ولی خودم تیپ اسپرت و مانتویی دوست دارم برا بیرون فکر میکنم اونا بیشتر جنبه مجلسی طوره و جلو مهمون .این چیزا معذبم با اینکه 19سالمه خواهر شوهرم 35سالشه .من ترجیح میدم مانتو بخرم تیپ اسپرت بزنم .

خلاصه صبحش ک میخواستم برم خریدا عید خودم مادر شوهرم گفت توام از اونا بگیر اون یکی عروسم میخواد از اونا بگیره گفتم مادر من از اونا دوست ندارم سلیقه هر کس ی جوره .

بعد بدش اومد گفت . اون بهترین لباسه می‌دونی چقدر شیک و‌خاصه ن پس این مانتوهایی ک‌ میپوشید ی وجبه کلا خوبه . منظورش بمن بود در صورتی ک مانتو کوتاه اصلا نمیپوشم ولی تیکه بمن اومد 

بنظر من سلیقه هر کس ی جوره من اون مدل خوشم نمیاد مخصوصا گل گلی مناسب سنمم نیست . فقط نمی‌دونم چرا هر چی دخترشون بخره قشنگه عروس بخره بده .میگن اینجاس کج بود فلان بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیاست داشته باشید تو حرف زدن میتونستی بگی حالا انشالله تا برم خرید ببینن چی گیرم میاد

چرا سیاست ؟ادما خودشون باید تصمیم بگیرن برا خودشون .الان ی بچه هفت سالم خودش تصمیم میگیره برا خودش